![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Haberler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06/10/2005 Saat 04:19 |
Ey ahali,vaktimidir bilmem ama toplansakmı diyorum artık.
Bunca zaman oldu konular birikmiştir her halde. Zaman ve mekan taleplere açıktır.(c.bostan tercih sebebidir) ![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Ramazandan sonra olur.
|
|
![]() |
|
Unimog
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
![]() ![]() ![]() |
valla caddebostan burger king bana da uyar...
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
ramazandan sonra uyar.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Bu kadarmıyız millet?
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Abi "Ramazandan sonra..." denildiği için tepki vermedik sanırım. Bu sefer (bana) uygun bir gün olduğu taktirde Caddebostan'a itiraz etmeyeceğim. Ama umarım birileri beni Kadıköye bırakır ya da ne ile ulaşabileceğimi söyler....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
hafta sonu olursa ben de gelebilirim
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Bu sefer bir aksilik olmazsa (muhtemelen olur gerçi) ben de gelmek istiyorum...
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Haftasonu olsun bence de, zaman olarak da Ramazanda yapacaksak trafik ve yığılmayı düşünüerek iftar sonrası olması iyi olur.
Şehir dışında olmazsam katılmaya çalışırım. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
Tarih konusunda her teklife açığım.Koyalım çocuğun adını.
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Niye Yalım koyuyor abicim çocuğun adını? Ne alakası var abi Yalım'ın. Yalım gelir çağırırsanız. GELMEYİN ÜSTÜMEEEEE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Kim salladı oolum seni?
Neden köpürdü bu gazoz? Silinen bi mesaj mı var? |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
HAKAN
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Niye Yalım koyuyor abicim çocuğun adını? Ne alakası var abi Yalım'ın. Yalım gelir çağırırsanız. GELMEYİN ÜSTÜMEEEEE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sakin ol Yalımım,dilimiz sürçmüş,idare ediver işte ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |