![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/09/2006 Saat 09:10 |
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Hey kovboy, buralarda kitleri bir tek ben berbat ederim... :)
Kolay gelsin, bu şeker gibi kittir ve çok güzel yapılır, mis gibi de olur. Hiiiç merak etmeyin. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Kolay gelsin, bu şeker gibi kittir ve çok güzel yapılır, mis gibi de olur. Hiiiç merak etmeyin. Saol umarım fazla rezil etmeden bitirebilirim :) |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Motorun rengi planda böyle mi verilmiş?
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Paletin biri ters gibi geldi bana.
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin. Çok güzel bir kit.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
Tekrar slm paletlerin ikisinide plandaki gibi yapıştırdım.(Daha ayrıntılı fotolar çekerim akşam)Bide motor ve difransiyel için metalic grey verilmiş planda yada ben öyle gördüm gece gece . Ama motoru biraz daha süslemeyi düşünüyorum en azından hortumların kapakların rengi biraz değişebilir. Not: paletlerde 2 bakla arttı bu arada nedense
Düzenleyen grond |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Artanlar yedek palet sanırım. Motor için çok açık bir renk olmuş. Ben Idris'in tavsiyesi üzerine Gunze'nin metalik siyahını aldım. Çok güzel bir renk tavsiye ederim.
Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
cok severim.. guzel yapilirr.. sizde zorlanmadan hakkini verirsiniz.. paletleri haric asiri ozen gosteren bir kitte degil.. simdilik iyi gidiyor kolay gelisin.. bitsin izleyelim..:) sevgiler..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
idris
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: grond
İlk foto paletlerden yakın çekim umarım bi hata yoktur. Bi tanesi ters. |
|
![]() |
|
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
İdris Bey'in dediği gibi paletlerden bir tanesi ters. Bşr de motor bana fazla parlak göründü sanki. Ben genelde siyah boya ile boyayıp daha sonra gümüş ile kuru fırçalama yapıyorum. Fikir olması açısından...
|
|
Back !...
|
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
off haklısınız bi tanesi ters olmuş ama hangisi bide bu saatten sonra düzelirmi bilmiyorum ama siz bana ters olan paleti söylerseniz ben bi düzeltme yolu bulmaya çalışırım. Motor konusuna gelince o motoru karartma planlarım var. Bir miktar yağ is vs bulaşıcak o bölgeye
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Sağdaki palet ters. Ama bu aşamadan sonra söküp düzeltmek zor olabilir.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
aracin ici gri renk diye hatirliyorum.. resimde yesilimsi bir renk var.. hangi cephede hayal ettiniz kiti.. kolay gelsin
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
O renk model master dark yellow diye aldığım bi renk ama nedense yeşilimsi duruyor. Bende çözemedim durumu gerçi fotolarda gözle görüldüğünden daha yeşil çıkmış ama genede akşam eve gidince şişenin üstünde yazanları yazarım buraya gene yanlış renklerden devam etmiyelim sonra :)
not: renk şu ama sanırım gene yanlış bi renk :)PANZER DUNKELGELB 1943-FLAT -14.7 ML. ENAMEL BOYA Düzenleyen grond |
|
![]() |
|
Muratti
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 623 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam ışık ve focusla oynayıp tekrar çekebilir misin? Koltuklar da bordo deri gibi durmuş...
Ben kahve ve taba kullanılır diye biliyorum elimdeki kaynaklara göre ama... EDIT : Bir de yol tekerlerinde siyah dış kasnaklar görünüyor bendeki resimlerde. Neyse; şu makineyi bi çamura batır da aksiyon görsün gözümüz. Ellerinize sağlık temiz iş çıkartmışsınız. Hele yangın söndürücüye hsta oldum... :) Düzenleyen Muratti |
|
![]() |
|
Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |