![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/05/2006 Saat 23:11 |
Revelin yapımı zevkli ve problemsiz kitlerin den birisi, forumdan edindiğim bilgiler ile yapmaya çalıştığım bir maket. Siz üstadların yorumuna arz ederim.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Resimler görülmüyor çünkü adres :
"file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Belgelerim/Resi mlerim/model%20maket/model%20maket%20arşiv%20demene/armor%20 afv/man/d%20%E7%204.jpg" olarak görünüyor. Resimlerinizi bilgisayınızdan bu foruma post edemezsiniz. İnternette bir yerlerde yayınlamanız gerekir. Daha sonra internetteki bu adres üzerinden foruma post edebilirsiniz. |
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Haklısınız şu an da photobucket .com adlı bir siteye resimleri upload ediyorum. Teşekkür ederim
![]() ![]() ![]() Düzenleyen altay ugurlu |
|
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
![]() http://i59.photobucket.com/albums/g311/altayugurlu/d351cz2.j pg http://i59.photobucket.com/albums/g311/altayugurlu/d4.jpg |
|
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
![]() internet acemiliğimin kusuruna bakmayın. |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Yorummu?
Afv'ci arkadaşlarımın affına sığınarak, bunun yorumlanacak bir yeri olduğunu düşünmüyorum.Bana göre 10 numara olmuş. Tebrikler. |
|
![]() |
|
VoGi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık,gerçekten çok güzel olmuş. :))
|
|
Bombs Away!!!
|
|
![]() |
|
Varol
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Altay Bey,
Bir anda foruma renk ve hareket kattınız.Tebrik ederim. Sait |
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Çok gerçekçi bir model üretmişsiniz, bravo, özellikle eskitme, kirletme çok güzel yapılmış..
Ölçek ve kit hakkında detay bilgi verebilir misiniz lütfen? |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize sağlık, Tebrik ederim,
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Altay bey,çok güzel bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Bu aracın fotoları dış mekanda güzel bir zeminde çekilsin, gerçeğinden ayırabilene helal olsun derim.O derece güzel bir maket.Ellerinize sağlık.Ölçek 1/35 değil mi?
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
darklesslord
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08/04/2006 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=altay ugurlu]
![]() internet acemiliğimin kusuruna bakmayın.[/QUOTE |
|
darklesslord
|
|
![]() |
|
darklesslord
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08/04/2006 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
ahhemt kardeşim bende sana soru sorayım derken yanlışlıkla fotoğraflardan biri benim adımın altına geldi.
maketiniz çok şık olmuş ve ben bu modelin ne gerçeğini gördüm nede bilgim var fakat aslını görmeyi gerektirmeyecek kadar insanı ikna ediyor, ellerine sağlık. maketin tam bi bilgisinide verebilirsen sevinirim, ismi cismi ölçek gibi yani, teşekkür..... |
|
darklesslord
|
|
![]() |
|
shaw
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
![]() ![]() ![]() |
valla söylencek tek bir şey var oda çoooooooooooooook güseeeeeeeeeeeeeeeeel olmuş :) kit revell demiştiniz sanırım ama bu UN versiyonu kitten mi çıktı yoksa ayrı bir kit de haberim mi yok acep? Kit hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
![]() |
|
darklesslord
![]() ![]() ![]() |
altay ugurlu
olacak tekrar düzeltiyorum. bu aksilik yapıştı kaldı hay Allah |
|
darklesslord
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |