![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31/03/2006 Saat 03:23 |
Bugun son rötuşları yapıp, en son olarak mat vernik atarak modeli bitirdim. Şu an 3 resim var, makinanın pili bitti. Bunu halleder halletmez, daha fazla resimle yayınlarım.
![]() ![]() ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık, çok güzel olmuş.
Düzenleyen Ediz |
|
![]() |
|
VoGi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık.Gerçekten çok güzel görünüyor.Figürleri de koyunca tamamdır:)
|
|
Bombs Away!!!
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Kamufle çok güzel olmuş...
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık ama yanlış anlamazsan birşeyi belirtmek istiyorum. keşke namlunun ucunu okadar siyah yapmasaydın. çünkü araştırdığım kadarıyla muzzle brake ler okadar is olmuyor. hatta hiç olmuyor. mürettebat zaten çatışmanın olmadığı günler namluyu temizliyor(içini)
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Herkese teşekkürler
Orjinalini yazan: panzerjager
ellerine sağlık ama yanlış anlamazsan birşeyi belirtmek istiyorum. keşke namlunun ucunu okadar siyah yapmasaydın. çünkü araştırdığım kadarıyla muzzle brake ler okadar is olmuyor. hatta hiç olmuyor. mürettebat zaten çatışmanın olmadığı günler namluyu temizliyor(içini) Rica ederim Burak bey ortada yanlış anlaşılacak bir durum yok. Bu konu uluslararası forumlarda da cok tartısıldı. En son evet is olur diye kapanmıştı. Umarım aşağıdaki birkac resim namlu isinin nerelere varabileceği konusunda bir fikir oluşturur. ![]() ![]() ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
resimler için teşekkürler. ben bunları görmemiştim. bi ara ben de araştırayım dedim, bazı yabancı sitelerde ve yazılarda namlu uclarında fazla is olmadığı yazıyordu.
demekki oluyormuş. ellerinize sağlık |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine saglik Ayhan.. Cok güzel oldu.. Sirada ne var?? :)
|
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: freeman
Ellerine saglik Ayhan.. Cok güzel oldu.. Sirada ne var?? :) Sağol Özgür, AFV ye biraz ara vereceğim. |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
modena
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
aman ara vereyim deme. ben de ara verdim , o ara devamlı uzuyo sonu gelmiyo. 2 haftadır elime birşey sürmedim.
|
|
red stallion
|
|
![]() |
|
jedu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle merhaba . Kamuflaj çok güzel gözüküyor elinize sağlık.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Ayhan bey, elinize sağlık, alet canavar gibi maşallah. Yalnız soracağım tek bir şey var, kısa namlulu erken tipler zimmeritsiz oluyor mu, ben sanki sadece geç dönem uzun namlular zimmeritsiz diye hatırlamaktayım? (Ukalalık yapmak amacıyla sorulmamıştır, elimde Tamiya'nın modeli var, kısa namlu yapıp zimmerite üşenirsem diye sorulmuştur, her şeyi kırıp döken ben zimmerite de girersem ne olur diye korkmaktayım)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim.
Kısa namlulularda kendi içlerinde erken ve geç olmak üzere ayrılıyorlar. Modeli yapmadan önce incelediğim birkac kitapta hem orjinal siyah-beyaz resimlerde hemde ilustrasyonlarda zimmeritsiz modeller mevcuttu. Uzun namluluyu L48 yapmak için bayagı ugrasmanız gerekecek. Siz direk L70 yapın... Düzenleyen judas |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Hmmm, Tamiya amca iki versiyonu da L/70 Lang kutusunda yallahlamış, şu durumda kutudan çıkan kısa namlu yalan mı olmakta? Öyleyse hiç uğraşmadan L/70 yapıp bitireyim.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Tamiya nın kutudan cıkanları bilmediğim için ben oyle konustum ama, en basitinden ön zırh bloku iki modelde de farklı. Egzoslarında farklı olması lazım. Eger bunlar dediğiniz kitte yoksa, L70 i yapmak en mantıklısı.
Zaten dragon un bu kiti de muhtemelen Gunze nin L70 kitinin adam edilmişi, çünkü bunun içinden de L70 yapmak için gereken parçalar cıkıyor. Düzenleyen judas |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Ayhan aracinin arkadan cekilmis bir iki resmi var mi?? Egzoslari nasil yaptin??
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Oldukça güzel olmuş,elinize sağlık. Namlunun ucunun simsiyah olması gayet hoş durmuş.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
vito
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 179 |
![]() ![]() ![]() |
Eylül 1944 sonra zimmerit uygulaması durdurulmuş, PaK 39 L/48 üretimide Kasım 1944 ayına kadar devam etmiş ondan sonrada PaK 42 L/70 model topu kullanarak üretime devam etmişler.Bu yüzden zimmeritsiz L/48 olabilir (genellikle zimeritli gördüm ben). L/70 lerin ilk modellerinde silahın ağır olmasından dolayı araçın ön kısmına fazladan yük binmiş ve oyüzden ön tekerleklerdeki lastiklerde aşırı aşınma olduğundan dolayı her iki taraftaki tekerler çelik tekerlerle değiştirilmiştir.
Düzenleyen vito |
|
I cannot speak, but I can listen
I cannot be seen, but I can be heard. |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |