![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Varol
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 08:12 |
İlk modelimi paylaşmak ve merhaba demek istedim...
Sait Varol ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
A-ha!!
Ben isim Varol zannederken meğerse soyadlarımız aynıymış.. Modelcilik dışında bir akrabalık bağımız yoktur, ilanen tebliğ olunur! ![]() Hoşgeldin ve eline sağlık... Yani bu yayınladığın ilk model mi, yaptığın ilk model mi? Yaptığın ilk ise boya gayet başarılı duruyor... Yayınladığın ilk ise tezelden devamını bekleriz! |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Korkut Abi, iki modelcinin; hem Varol soyadına sahip olup hem de sivil modelci olma olasılığı yüzde kaçtır.
![]() Düzenleyen judas |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Varol
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
Yani bu yayınladığın ilk model mi, yaptığın ilk model mi? Model konusuna başlayalı bir hafta oldu.Kısmet olursa strepentel Chevrolet dolmuş ile devam edeceğim. Sait Varol Düzenleyen Varol |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: judas
Korkut Abi, iki modelcinin; hem Varol soyadına sahip olup hem de sivil modelci olma olasılığı yüzde kaçtır. ![]() Yüzde "yoktur"! ![]() ![]() İstisnai bir durum ama model iyi bir durum olduğunu gösteriyor! |
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Varol
Model konusuna başlayalı bir hafta oldu.Kısmet olursa strepentel Chevrolet dolmuş ile devam edeceğim. Harika! Ama Strepentel ne demek? |
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
Varol Bey,
Harika gorunuyor, tebrik ediyorum ![]() ![]() ![]() Düzenleyen USS Enterprise |
|
![]() |
|
Varol
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin, ellerinize sağlık güzel olmuş.
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
Typhoon
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
![]() ![]() ![]() |
Hosgeldiniz Sait Bey, arkadaslarin da dedigi gibi ilk model icin muthis.
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldiniz.Gerçekten çok hoş bir model.Biraz daha foto yayınlayabilirseniz sevinirim.Birde kullandığınız rengi merak ettim.Mica blue diyeceğim ama daha koyu gibi duruyor.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Strepentel tadilat ile 8 kişilik hale dönüştürülmüş eski(genellik ile) Amerikan arabalardır.İlk önce uzatıldılar, sonraları dizelleştirildiler.Şimdilerde ise yoklar ![]() Aaaah, evet!! Maalesef artık yoklar.. Şunlardan yani... ![]() Ben de yapmak istiyordum ama maalesef yakın zamanda mümkün değil. Yani bir scratchbuilding olayı ile güreş tutacaksın demek.. Sana bol şans, bize iyi seyirler! |
|
![]() |
|
Varol
![]() ![]() ![]() |
Ümit ve moral veren yorumlarınıza teşekkür ederim.Sabırla öğrenmeye çalışıyorum.
Kullandığım renk mica blue idi. Sait Varol ![]() FOTO 2 Düzenleyen Typhoon |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
İlk modelimi paylaşmak ve merhaba demek istedim... Sait Varol Merhabaaa Sait Bey, Güzel ve dikkat çekici bir giriş yaptınız,hoşgeldiniz.Subaru 1/24 ölçekmidir? Düzenleyen Tamer Özkan |
|
![]() |
|
Varol
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Tamer Özkan
İlk modelimi paylaşmak ve merhaba demek istedim... Sait Varol Merhabaaa Sait Bey, Güzel ve dikkat çekici bir giriş yaptınız,hoşgeldiniz.Subaru 1/24 ölçekmidir? Haklısınız belirtmemişim.Model Tamiya 1/24 ölçeklidir. Sait Varol |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Ilk model icin harika gercekten, devamini bekliyoruz hosgeldiniz.
![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
bmw_m5
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
![]() ![]() ![]() |
hoşgeldiniz.
![]() ilk model derken sanırım ''yaptığım güzel arabaların ilk paylaştığım resimi'' olacaktı.. attığınız boyadan belli expert derecesinde bu işlerle ilgili olduğunuz.. kendi ilk yaptığım araba maketini hatırlayınca kötü hissettim birden.. ![]() bu arada boya ts-51 racing blue gibi geldi bana... |
|
![]() |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldiniz.İlk model için oldukça titiz bir çalışma.Tebrikler.Umarım önümüzdeki sene yapılacak yarışmada sivilciler ortalığı duman edicek.Bende zevkten zil takar oynarım artık.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |