![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
yıldıray
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 06:44 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yıldıray
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yıldıray
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yıldıray
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yıldıray
![]() ![]() ![]() |
almanyada yapılmış olan bir model.selamlar
Düzenleyen yıldıray |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Çok hoşuma gitti...
Detay aksesuarlar çok iyi. Sadece far çevresi beyazları ile lastiğe oturan çamurluklar göze batıyor. Ellerine sağlık! ![]() ![]() ![]() Not: Pilot direksiyona kılıf mı sarıyor? ![]() |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Model süper de "Almanya'da yapılmış" kısmını anlamadım pek
![]() |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Akhilleus'un sorduğu soruyu bende soruyorum.
Model genel olarak da çok hoşuma gitti. ![]() Motor detayıda Hakan Abi'nin dilimize kazandırdığı deyimle perfecto ![]() |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
E 30 3.20 böyle bir dip not vardı bende merak ettim üzerinde çalıştıgım model için motor detayı iyi oldu
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Kaputun altında, amortisör kulelerine bağlanmış olan çomakdaki ("Schnitzer" yazılı) kalıp izi hariç çok güzel ve detaylı bir maket.
Yıldıray bey, bunu siz mi yaptınız? Düzenleyen carlgustav |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
yıldıray
![]() ![]() ![]() |
özürdilerim ifade eksikliğinden dolayı.bu kit almanyada başakası tarafından yapıldı.sizlerle paylaşmak istedim.resimleri acele ile yüklemek zorunda kaldım.selamlar
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Türkiye'de bulsam bir tane de ben yapacağım inşallah. Elinde bu kitten olup, uygun fiyata satmak isteyenlere duyrulur. Düzenleyen CErginbas |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: CErginbas
Türkiye'de bulsam bir tane de ben yapacağım inşallah. Elinde bu kitten olup, uygun fiyata satmak isteyenlere duyrulur. Vayy hem kit bulunacak hem uygun fiyatli olacak ![]() Bende olsa en az 2 misline satardim ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
bmw_m5
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
![]() ![]() ![]() |
Türkiye'de bulsam bir tane de ben yapacağım inşallah. Elinde bu kitten olup, uygun fiyata satmak isteyenlere duyrulur. var bende.. alım satım ilanlarını bi karıştır istersen.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: bmw_m5
Türkiye'de bulsam bir tane de ben yapacağım inşallah. Elinde bu kitten olup, uygun fiyata satmak isteyenlere duyrulur. var bende.. alım satım ilanlarını bi karıştır istersen.. ![]() Sizinle temasa geçip anlaşamamıştık ya. Yoksa indirim mi yaptınız (yüzsüzlüğün bu kadarı ![]() |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Oldukça güzel yapılmış bir model.Yapanın eline sağlık.Bu kitten bende yapmak isterim.Elinde olanlara duyurulur.
Düzenleyen HAKAN |
|
![]() |
|
bmw_m5
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN Oldukça güzel yapılmış bir model.Yapanın eline sağlık.Bu kitten bende yapmak isterim.Elinde olanlara duyurulur. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |