![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/12/2005 Saat 08:45 |
Ortalık uçak-AFV doldu, biraz sivil karıştırayım dedim...
Şubat sonunda bitirdiğim bir kasaplık örneği. 62 Belair'in tavanını kesip ön-arka ters taktım. Tavanın arkayı düşürdüm, gövdedeki geriye eğik fileto çizgisini yataya gelecek şekilde de önü düşürdüm. Ön düşünce hava filtresi kaputtan fırladı, Challenger'dan scoop ayarladım. Bagajı notchback olacak şekilde kısalttım. Ön panjuru da ters takıp ön dışa doğru eğim verdim. Ön takımlar sabitti, topluiğnelerden rotlar koyup hareketli yaptım. Renk Tofaş'ın 109 Rosso Cordoba. Boyacıda sprey kutuya hazırlattım, üstüne akrilik vernik attım. Krom parçalar Bare Metal Foil. İmalat hikayesi 8 sayfa halinde, buradan başlar. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Son olarak ta boyut kıyaslaması için bir 59 la yanyana:
![]() |
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
matrak bir alet :) ve 1970 standartlarında güzel olmuş
![]() |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Korkut bey, bir sorum olacak; yakın zamanda bir kit satın alıp, plana sadık kalıp, hiçbir ek yapmadan bitirdiğiniz oldu mu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
yukarıdaki resimde bir tane gözüküyor
![]() |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Göründüğü gibi mi acaba
![]() |
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Mueve
Göründüğü gibi mi acaba ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mueve
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
sıpa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Çok komik olmuş, sanki 60'larda bilim adamlarının "bakın geleceğin arabası" diye sundukları gerçek konseptlerden neredeyse farkı yok :)
![]() |
|
http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
![]() Jantlar 62 belair kitinden cikan jantlarmi acaba ? 59'da cok guzel ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
türkiye
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
yorum yok
|
|
![]() |
|
Atilla Sülün
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
korkut abi sen harbi kasapsın. ne diyeyim yani.
![]() |
|
![]() |
|
türkiye
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
yorum yok
|
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: BUROCK
![]() Jantlar 62 belair kitinden cikan jantlarmi acaba ? Jantlar evet, ama lastikler bir Ford kitindendi. Hangisi hatırlamıyorum. Yorumlar için herkese teşekkürler... |
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
magician
![]() ![]() ![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Kusura bakma hocam,harcadığın mesaiye tabiiki saygım sonsuz.Lakin gitmiş canım 62.
Keşke kasaplık ![]() Bu hali ile çavuşesku dönemi rumen araçlarına benzemiş. Emeğiniz hariç ben tutmadım hocam. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |