Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Tamiya M4 Sherman 1/48 | |
Yazar | Mesaj |
zorro
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Konu: Tamiya M4 Sherman 1/48 Gönderim Zamanı: 01/12/2005 Saat 00:08 |
Tamiya'nın U.S. Medium Tank M4 Sherman ( Early Production )dün itibariyle edindim ve inşallah eldeki F4U1D biter bitmez, ilk AFVmi bu kitle yapmayı düşünüyorum. Bu kiti yapan pek kimse yoktur sanırsam ama kit hakkında olmasa da tank ile ilgili elinde renkli, detaylı foto, bilgi , internet sitesi adresi olanlar var ise cok sevinirim. İlk AFV denemem olacağından, bu kite ve bu ölçek afv ye yönelik tavsiyeleri olanlar var ise duymayı da cok isterim.
|
|
--------------------------------
dive now work later -------------------------------- |
|
zorro
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Gönderim Zamanı: 01/12/2005 Saat 00:29 |
acaba bu tank benim early production a uyar mı, yani bu fotoyu referans alsam üstüne de fotodaki gibi VIRGIN yazsam nasıl olur ???????? Düzenleyen zorro |
|
|
Big Lebowski
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 01/12/2005 Saat 01:57 |
Zorro selam.
Elindeki Early Production Sherman kiti ile fotograftaki Sherman farkli sanirim. Bunu en kolay on kisimdan, paletler arasinda kalan bolume bakarak anlayabilirsin. Asagidaki linkte pek cok farkli Sherman fotografi bulabilirsin. http://www.wwiivehicles.com/usa/tanks_medium/m4_sherman_phot os.html Kit yorumu ve yapim teknigi konusunu ustalarima birakiyorum. Kolay gelsin. Basarilar. Düzenleyen Big Lebowski |
|
zorro
Gönderim Zamanı: 01/12/2005 Saat 03:39 |
tesekkur ederim. cehaletimi mazur görün early production denenle m4a1 aynı şeydir değil mi ???
|
|
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 01/12/2005 Saat 05:46 |
Ilk modelinizi kutudan ciktigi gibi bitirmenizi oneririm ama yine de tercih sizin
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 01/12/2005 Saat 09:44 |
Early production tanımlaması daha çok her alt modelin ilk üretimleri için kullanılır.
|
|
zorro
Gönderim Zamanı: 01/12/2005 Saat 19:48 |
teşekkürler. galiba dediğiniz gibi KÇG yapıp biraz eskitme vs deneyeceğim sadece.
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |