Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Modelling Wax | |
Yazar | Mesaj |
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Konu: Modelling Wax Gönderim Zamanı: 03/09/2005 Saat 07:30 |
Elimde tutmakta olduğum tamiya modeling wax, adlı ürünü, modeli parlatmak amacıyla satın almış bulundum. Ancak bu ürünü nasıl kullanacağım hakında fikrim yok.
-Bu ürün fiziksel olarak ne yapıyor da modeli parlatıyor? -Kullanırken nelere dikkat etmeliyiz? -Nasıl kullanıyoruz? Düzenleyen cerginbas |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 03/09/2005 Saat 09:09 |
temel olarak hiç birşeye dikkat etmene gerek yok ben compound sonrası kullanıyorum zaten kendi içinden çıkan kumaş ile yavaş yavaş okşar gibi çok bastırmadan ve çok bulamaç olmayacak şekilde azar azar yedirerek yap yanlız eline eldiven giy çünkü parmak izi kalıyor model üzerinde. Diğer cilalar gibi aynı işlevi görüyor model üzerinde parlak bir tabaka yaratıyor yani compound gibi boyanın üzerindeki mat kısmı almıyor.
|
|
Atilla Sülün
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 10/09/2005 Saat 23:01 |
bir de bu compundların farklı çeşitleri var. bende fine ve finish var. bunları hangi aşamalarda hangi sırayla uygulamalayım?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |