Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Yardim / P-51D Mustang kit bilgisi | |
Yazar | Mesaj |
Big Lebowski
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Konu: Yardim / P-51D Mustang kit bilgisi Gönderim Zamanı: 26/11/2005 Saat 08:46 |
Degerli ustadlarim saygilar.
Daha once insa etmis olanlar varsa Hasegawa'nin 1/32 olcekli P51D Mustang Kiti ile ilgili bilgi rica ediyorum. Kit numarasi ST5 2600. Kolay gelsin. |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2005 Saat 09:52 |
Dışarı detaydır, gövde profilinde arka tarafa doğru hatalar vardır, dikey stabın pozisyonu yanlıştır, kokpiti 32 için yetersizdir, jenerik motor cıkar, edtaylandırmak gerekir, kapalı yapacaksanız motor kaputunda oturma problemi vardır. 32 olsun derseniz yapın, P-51 yapayım güzel olsun derseniz tamiya 48 yapın (32yle şu anda uğraşıyorum, hafiften cinnet durumundayım)
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Big Lebowski
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2005 Saat 19:00 |
Degerli bilgileriniz icin cok tesekkur ederim.
Düzenleyen Big Lebowski |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |