Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: "Airacobra" | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 01/11/2005 Saat 09:27 |
Evladım Arkut
Hızlı maket yapmak yaramadı sana. Hem camı çatlatmışsın hemde parça beklemeden çatlak camla devam etmişsin. Eğer uyarsa bende Monogramınki var. |
|
Erinç Özgür
Moderator Group Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 01/11/2005 Saat 18:46 |
Geçtin mi?
Arkutçum, maketçiliğinde büyük ilerleme gözlemliyorum. Boya azıcık tükürdü diye maketi müebbeten rafa kaldırıp atan zihniyet artık kırık camla da olsa devam ediyor |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2005 Saat 23:54 |
Sanmayın ki yarım kaldı, he he.
Sadece seçmiş olduğum boyamada değişiklik yapıp da renkler konusunda yardım arayınca canım sıkılmıştı biraz ama moralim yerine gelmeye başladı sayılır. Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2005 Saat 00:08 |
Hmmm taze boyanmış maket, dumanı üstünde. Nefiss
|
|
Yeminli modelci
|
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2005 Saat 00:23 |
Gerçekten harika olmuş. Hala aynı kompresörü mü kullanıyorsunuz ? Geçen sene ekovatını elime aldıktan sonra bayağı stres oluyorum uzun boyamalarda. Bozuldu bozulacak diye Uğraşmadan da böyle olmuyor
Neyse seyredelim |
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2005 Saat 00:26 |
Ekovatı arada yağlamayı ihmal etmemek lazım
|
|
Yeminli modelci
|
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2005 Saat 00:29 |
Orjinalini yazan: KaanX
Ekovatı arada yağlamayı ihmal etmemek lazım Yok yağ eksiği yoktu, arızayı çözmemişlerdi. Muhtemelen fabrikasyon bi hata deyip daha kalite ekovat takmışladı. Bu kompresörün çalışma şekli biraz garip, hiç susmuyor. Boyama uzadıkça sesi sinirimi bozuyor, işi acele getirtiyor. Biraz takıntılıyım da şu sıralar |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |