Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: NATO renkleri nelerdir? | |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Konu: NATO renkleri nelerdir? Gönderim Zamanı: 02/09/2005 Saat 07:47 |
Selamlar Modelciler,
Üzerinde uğraştıklarım kururken, dayanamayıp Revell'in Marder1 A3 Zırhlı Personel Taşıyıcısına dalıvermiş bulundum. Size danışmak istediğim nokta, NATO kamuflajı yapmak için humbrol veya model master'dan hangi renkler kullanılabilir? Beeeelki Gunze de olabilir, Tamiya olmaması tercihim, bir türlü kullanamıyorum onları çünkü, enamele alışınca akriliklerde batırıyorum. Teşekkür ettim. |
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 02/09/2005 Saat 08:35 |
Gunzenin seti var, Mr. Color NATO diye çok güzel hepsi var, onu alınız rahat ediniz. Boyanın hası Gunze. Boyada tek isim. Hem akrilik hem süper. RAL 6031, RAL 8027, RAL 9021.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
Lonewolf
Admin Group Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
Gönderim Zamanı: 02/09/2005 Saat 18:06 |
Ben önceki iki aracımda Tamiyanın Nato renklerini kullanmıştım, renklerin doğruluğunu bilemiyorum ama boyayla ilgili sorun yaşamadım.
Ama bundan sonraki ilk Nato aracımı (muhtemelen AIFV veya Marder 1A3 olacak) Gunze ile boyayacağım. |
|
Kaank
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |