![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/10/2015 Saat 12:20 |
Bu da iki arada bir derede bitiverdi, ekleyim dedim buraya :) Uçak Kanadaly pilot William Barker'a ait. Bir iddiaya göre MvR'i dü?üren uçak. Dü?ürmemi? olsa bile son kapy?ty?y uçak buydu.
|
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ney? Çulluk mu?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Olaganustu! Boyamasi muthis duruyor. Su resimdeki tonlamalarin hepsi airbrush ile zannediyorum, dogru mu?
![]() Daha once benzer bir soru sormustum baska bir yapiminizda yine de sorayim, nasil yaptiniz bunu? Serbest el ve airbrush ile tonlama mi? |
|
![]() |
|
Rahmi K.
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler Burak Bey,
Evet hepsi serbest el airbrush i?çili?i. Yykama veya fyrçayla yapylan di?er efektlere bir türlü aly?amadym. Airbrush daha kolay geliyor bana. Ayny etkiyi bunlarla yakalayanlar da var tabii. Gri kysym için izah edeyim: Ana boya üstüne o an elime gelen boyalarla açyktan koyuya bütün tonlamayy bir oturu?ta yapyyorum. Sonraki a?amada olu?an gölgeleri ayyklayyp, gerekli olanlary vurguluyorum. Bu i?lem tamamen zevkinize kalmy?. Son a?amada da eskitip bitiriyorum. Kanatlar ve gövdede yer alan PC10 boyamasy ise ayry konu. Orada alty bo?/dolu, bez ve kontrplak olmak üzere birden fazla efekt var. Bazy kysymlarda maskeleme kullandym mesela. Ama i?lem syrasy yazdy?ym gibi; açyktan koyuya. |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |