Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Ylk model için öneride bulunabilirmisiniz ? | |
Yazar | Mesaj |
adberdr
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29/07/2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Ylk model için öneride bulunabilirmisiniz ? Gönderim Zamanı: 29/07/2015 Saat 20:55 |
Arkada?lar merhaba siteyle yeni tany?tym uzun zamandyr ba?lamak istedi?im bu hobiye giri? için bir model önermenizi rica ediyorum. ileri düzeyde ww2 meraklysyyym ve bu hobiyi bunun üzerine yürütürsem asla sykylmayaca?ymy biliyorum. Alman ordusunun herhangi bir afv aracyyla ba?layyp sava?yn tüm taraflarynyn tüm araçlaryyla seriyi tamamlamak istiyorum. Hali hazyrda diecast koleksiyonu yapyyorum ama bo? vakitlerimi bo?a geçirmemek adyna plastik modelcili?e ba?lamak istiyorum.
|
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 30/07/2015 Saat 23:44 |
1/35 Tamiya Panzer III ve Stug III, Hetzer
|
|
Koray Fenman
|
|
lamurt
Üye Kayıt Tarihi: 12/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 144 |
Gönderim Zamanı: 01/08/2015 Saat 09:58 |
katylyyorum, tamiya'nyn dü?ük seri nolu 1/35 tanklaryyla güzel güzel ba?layabilirsiniz hem ucuz olurlar hem de toplamasy rahattyr; tamiya 35009 panzer II aus f/g diyeyim bende mesela.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |