Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: MiG 15 Bis | |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Konu: MiG 15 Bis Gönderim Zamanı: 29/05/2015 Saat 17:51 |
Consume Ergo Sum
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 31/05/2015 Saat 16:03 |
Tamaaam, bir gün ara verip uyu?ukluk yaptyktan sonra az önce bitirdim. Yaaani çok ka?ynyyorsanyz buyrun yapyn ama yakla?yk ayny fiyata Airfix kitini bulabilece?iniz için çok da tavsiye etmem. Burun a?yrlyk istiyor, camda da detay eksi?i var oturup dikatlice maskelemeniz lazym. Bitince bir?eye benziyor mu? Eh evet.
Dekalleri Mastercraft'yn Mig-21 kitinden arakladym, çok güzel ve sorunsuz herhangi ekstra kimyasal malzeme kullanma ihtiyacy olmadan oturdular. Sabit bir boyama eskitme rutinim olmady?y için bu sefer farkly bir?eyler deneyeyim dedim, genel olarak Model Master Non-Buffing Aluminium Plate atyp üzerine sealer ardyndan Mr.Metal, MM buffing ve non budding ve Humbrol metalizer ve de konuk sanatçy olarak babadan kalma(1980ler üretimi artyk kapa?yny okuyamady?ym) Humbrol gümü? ile fyrça ile panel ayyrymlaryny yapyp üstüne yine hiç huyum olmayan bir hareketle özellikle ini? takymy dikmeleri ve yuvalaryna Tamiya Smoke uyguladym, yine fyrçayla. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |