![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/05/2015 Saat 09:06 |
Decallerini bir zihni sinir projemde kullanmak için aldy?ym bu kiti, yapayym da kurtulayym deme ve uygulama gafletinde bulundum. Zevkine kutudan çykty?y gibi bitireyim demi?tim. Benden tavsiye; siz demeyin, yapmayyn eylemeyin. ;) 1/48 F-14 yapacaksanyz bir sürü alternatif var. Zaten bu, uzaktan belli bir mesafeye kadar Tomcat'e benziyor, o yüzden alycylarynyzla oynamayyn uzaktan seyredin...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Uuu Çok büyük bu be! Heh ehe heh... Mithat, ellerine sa?lyk da seyrüsefer y?yklaryny atlamy?syn. Yskele sancak, kanat uçlaryndaki sary pozisyon yansytmaçlarynyn(ne dedim ben yahu?) önündeki üçgenimsiler. Haydi ellerinden öper. Ben de öperim.
Ek:Sonradan farkettim, kanatlar, kuyruk dikmeleri ve yatay stabilizatörlerin hücum kenarlary ile hava alyklarynyn etrafy çyplak metal. VF-1'inkilerde nasyl bilmiyorum ama normal regülasyonda alt taraftaki kanatçyklarda da ayny durum söz konusu. Düzenleyen Jolly Roger - 27/05/2015 Saat 20:54 |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
Yalymcym, sevgili karde?im seyrüseferleri hakikaten unutmu?um onlar halledilir toplam 3 dakika. ama sonradan farketti?in ?eyler var ya hani... maketi tekrar tezgaha almam demek olur ki ben hayattayken asla yapmayy dü?ünmedi?im bir ?ey olur bu :) artyk oldu?u kadar...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Oldu?u kadar:} Öperim....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |