![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/05/2015 Saat 22:40 |
Herkese Selam,
Tezgahtan son inen arkada?y payla?yyorum. Hasegawa'nyn Revell kutulu olarak da satylan Ju 87B kiti. Ondan yyllar sonra çykan Italeri'ye göre toparlamasy çok daha kolay. Bazy detaylar açysyndan Italeri'ye göre fakir kalsa da, en az 4-5 kat hyzly ve rahat toparlanabilir. Tek dikkat etmeniz gereken ?ey, Hasegawa klasik "bir Stuka gövdesi verelim kii, B-R-D-G alayy çyksyn!" diye ortak gövde-parça yakla?ymy kullandy?yndan kullanylacak parçalaryn kary?maya ba?lamasy. *****laryn yaptyklarynyn yanynda sönük kalacak ama zaten ben de iddialy bir modelci de?ilim. Bu kadar oldurabildim, ne yapayym! ![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Ykinci foto?rafta zeminden nasyl bir yansyma almy?sa artyk, Braunviolet atmy?syn gibi duruyor gövde yanlaryna.
Eline sa?lyk güzel olmu?, zorla Stuka yaptyracaksyn bana:) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk demessem ayyp olur diye diyorum bak yoksa demem; eline sa?lyk :)
Ancak zorla yapylyr bence bu uçak zaten!?! |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Bir de ölçek yazsan ?unlara? 48 mi bu? Güzl olmu? vesselam...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
1/144 Yalym bunlar... deeermi?im.
1/48 ölçek, do?rudur. Ölçe?i anla?ylsyn diye Gunze boya ?i?esi koymu?um daha napayym! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
?ahane olmu?. Eline sa?lyk.
|
|
![]() |
|
Blackfuut
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/05/2015 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Yddialy modelci de?ilim diyorsunuz ama ?unun çeyre?ini yapabilecek duruma gelsem dünyalar benim olacak. Elinize sa?lyk. Birde cahilli?ime verin bu yapylan eserleri satyyor musunuz? Yoksa herkes kolleksiyon mu yapyyor
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Fuat Bey, ben genelde kendi yapty?ym modelleri be?enemiyorum. Çünkü onlara bakynca kusurlary görüyorum. Bir de kendime hep bu i?i uç noktada yapan insanlary örnek alyyorum ve onlara bakyldy?ynda gerçekten hiç iddiasy olabilecek bir modelci de?ilim (bir de tabii küçük da?lary yarattym diye gezen arkada?lar var, o anlamda da iddialy de?ilim).
Di?er arkada?lar ne yapyyor bilmiyorum ama ben 2 tane tavana kadar vitrin doldurduktan sonra mü?terisi çykarsa satmaya ba?ladym. En azyndan hobim kendini fonluyor, hanymla papaz olmuyoruz. Motosiklet gibi hali hazyrda devamly masraf kapysy olan bir u?ra?ym daha varken evdeki huzuru kaçyrmamanyn formulünü böyle bulabildim :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ares
Ykinci foto?rafta zeminden nasyl bir yansyma almy?sa artyk, Braunviolet atmy?syn gibi duruyor gövde yanlaryna. Eline sa?lyk güzel olmu?, zorla Stuka yaptyracaksyn bana:) O foto?rafta koridorun y?y?y açykmy?, pozlama uzun olunca yandan sary y?yk vurup foto?raf makinasyna beyaz ayary konusunda havlu attyrmy?. Ufuuk Stuka yapamaz kiii! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Blackfuut
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/05/2015 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
En güzelini yapyyorsunuz. Ben çaly?manyzy çok be?endim ke?ke bir fyrsatym olsa böyle sizin gibi i?inin erbabyndan biraz ders alabilsem, ?imdi yurtdy?ynda ?antiyedeyim ve kendi çapymda sizin yaptyklarynyzyn yanynda yüzüne bile bakylmayacak model yapyorum i?allah azmettim ve çok seviyorum bu uzun yolda ilerleyece?im.
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Bunun 144'ü var biliyorsun di mi? Yaptyrtyp getirtme ?imdi ....)8(
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Bunun 144'ü var biliyorsun di mi? Yaptyrtyp getirtme ?imdi ....)8( Biliyorum. Yapamazsyn kiiii! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Blackfuut
En güzelini yapyyorsunuz. Ben çaly?manyzy çok be?endim ke?ke bir fyrsatym olsa böyle sizin gibi i?inin erbabyndan biraz ders alabilsem, ?imdi yurtdy?ynda ?antiyedeyim ve kendi çapymda sizin yaptyklarynyzyn yanynda yüzüne bile bakylmayacak model yapyorum i?allah azmettim ve çok seviyorum bu uzun yolda ilerleyece?im. Fuat Bey, internette de oldukça çok bilgi var. Denk gelirseniz neyin nasyl yapyldy?yny anlatan makaleler var. Ylk ba?ta onlary taklit etmeye u?ra?yyorsunuz, zamanla a?çynyn yeme?inin kendine has olmasy gibi sizin de kendinize has bir yönteminiz oluyor. Tecrübe etti?im ?ey bol bol deneme yapmak ve devamly yapmak gerekti?i. Kolay gelsin,umarym hobinizi sever ve devam edersiniz. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Blackfuut
![]() ![]() ![]() |
Çok te?ekkür ederim emre bey.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |