Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: kompresörün sa?lamly?y nasyl kontrol edilir? | |
Yazar | Mesaj |
onur turay
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/07/2013 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Konu: kompresörün sa?lamly?y nasyl kontrol edilir? Gönderim Zamanı: 08/04/2015 Saat 20:39 |
3 litrelik kompresör almak istiyorum ama ö?rendi?im kadaryyla türkiyede kimse garanti vermiyor. Alyrkan sa?lamly?yny kontrol etmeliyim ama sa?lamly?yny nasyl kontrol edebilirim?
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 09/04/2015 Saat 08:28 |
Yapy marketlerden alaca?ynyz kompresörler zaten gerekli testleri ve belgelendirmeleri yapylmy?tyr.
Özel yapym alacaksanyz bu i?i bilen bir mühendis veya tekniker gözetiminde basynç testi uygulattyryn (belli prosedürleri var). Böyle bir imkanynyz yoksa yahut emin olamyyorsanyz yapy marketlerde satylan 6 litrelik versiyonlary kullanmanyzy tavsiye ederim, size daha maliyetli olaca?yny da dü?ünmüyorum. Kolay gelsin. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |