![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/12/2014 Saat 11:16 |
Aradym taradym ama bulamadym, demek ki daha önce ba?lyk açmamy?ym. Bu alete ba?layaly en azyndan 1.5 sene olmu?, netameli ve birtürlü bitiremedi?im modellerden biri oluverdi. 2 sene kadar önce okuldan bir arkada?ym "Bende böyye bir?ey var bunu bana yapar mysyn?" diye gaflet dolu bir halde elime tutu?turdu, ben de yaptym...
Revell'in 1/72 ölçek, o bildi?imiz genel olarak güzel detayly bazy yerlerde, özellikle kanopi etrafynda, delirten cici kiti. Tek bir farkla; bu aletler bir seri deneme uça?y ve kuyruklary olmasy gerekti?i gibi Fw.190 kuyru?u de?il Ta-152 kuyru?u ve arka iniç takymy torpil ta?yyabilmek için yükseltilmi?. Kitte enteresan bir biçimde 0 falso ile eklenmi? bu kuyruk hariç hala saty?ta olan A-8/F-8 kitinden hiç bir fark yok. Sa?yny solunu her zaman oldu?u kibi kyryp tamir etmekten bitiremedim bir türlü. Kanopi çerçebesini gövde ile tek parça verdi?i için keserek ayyrdym, Kanat köklerindeki namlulary metalden tekrar yaptym, antendir odur budur derken bitti. Bu akdar. ?imdi yolumun Mimar Sinan'a dü?mesini ve sahibine ula?tyrmamy bekliyor dolapta di?er karde?leriyle. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk, ölçe?i büyüt artyk:)
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
T?ikkirler Spirmin! Abi büyüttüm ya. 144 de?il farkyndaysan:} Daha ne büyütecem? Büyü?ünü yeterince iyi yapanlar var.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |