Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Tamiya 1/48 Vought F4U-1D Corsair | |
Yazar | Mesaj |
itsari
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/09/2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Tamiya 1/48 Vought F4U-1D Corsair Gönderim Zamanı: 18/09/2014 Saat 12:49 |
Merhaba,
Ylk maketim olarak son dakika de?i?ikli?iyle bu kite ba?lamaya karar verdim. Tek renk olmasy, kanopi maskelemesinin daha az u?ra?tyraca?yny dü?ünmem, v.b. 2 renk ile ilgili bir sorum olacak. Tamiya ana renk olarak AS-8 (Navy Blue (US Navy) ve AS-12 (Bare Metal Silver) kullanylmasyny öneriyor. Ama ikisi de sprey, boyamayy airbrush ile yapmayy dü?ündü?ümden bu renklerin akrilik veya enamel marka ve numara kar?ylyklaryny bilen var mydyr? Örne?in Humbrol 77 numara enamel Navy Blue mudur? Te?ekkürler |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 11/10/2014 Saat 15:59 |
Selamlar.
Tamiya AS-8 ---> Humbrol 181 Tamiya AS-12 ---> Humbrol 11 Kaynak : http://homepage.oninet.pt/modelismo-online/m_tamiyaero.html Kolay gelsin. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |