![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/02/2014 Saat 16:58 |
Merhabalar
Taner'in Mi-26 helikopterinin yanyna koymak için aldyk bu kiti. Bir tane de kasalysyny aldyk. Kasaly olany Taner yapacak ve Mi-26 içinden inerken olacak. Bunu ben yapaca?ym ve helikopterin yanynda duracak. Sanyrym Taner henüz ba?lamady kamyona. Halen helikopter ile u?ra?yyor :) Ben kutuyu açtym ve 2 saat içinde topladym aracy. Çok detayly ve temiz kalyply diyebilirim. En güzeli arka akslar oynuyor. :) Ve tekerlekler de metal pinler var ve dönüyorlar. Burnuna ve benzin deposuna biraz a?yrlyk koydum. Havacylyktan gelme gelenek olsa gerek :) Çok hafif olup uçup gitmesin diye dü?ündüm :) Biraz eskime ve boya dökülmeleri ile tamamlayaca?ym. Y?te resimler.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Syrf bu ?ase 27 parça, ?aftlar makaslar, pinler, çekici kancalary, tampon, yakyt deposu vs... ![]() ![]() Son durum böyle. Boyaya ve eskime, dökülmelere girecek... ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
lamurt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 144 |
![]() ![]() ![]() |
yanyna 1/72 uçak isterük! :D
|
|
![]() |
|
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() |
Yanyna 1/72 Mi26 gelecek. Taner'den ama. ;)
|
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
Astar attym. Düzeltmelerden sonra boyaya geçece?im.
![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
Jantlary boyadym ve oyun hamuru ile maskeledim. Sonra da lastikleri Tire Black veya Anstrasit ile boyadym.
![]() Boya dökülme efektleri için maskol ile dokundurmalar yaptym ve sonrasynda ana rengin boyadym. ![]() ![]() ![]() Ardyndan da ana renk olan ye?ilin içine iki damla beyaz atarak tonlama yaptym. ![]() Maskol parçalaryny temizledim. Parlak vernik (future) attym. Dekalleri yapy?tyrdym. Sonra tekrar parlak vernik ve üstüne mat vernik ile maketi bitirmi? oldum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Sertaç, uçak ile birlikte görelim bakalym.. Tabiki bu Taner'e ba?ly :)
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
Sa?olasyn Erhan abi. Evet o da helikopter ile u?ra?yyor. Yakynda biter sanyrym.
|
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |