Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: 1/720 LZ-129 Modifiye Zeplin | |
Yazar | Mesaj |
volkanist
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Konu: 1/720 LZ-129 Modifiye Zeplin Gönderim Zamanı: 16/02/2014 Saat 22:23 |
Revell'in 1/720 Hindenburg zeplinini yaparken ?eytan dürtmesi sonucu 1/1200 Bismarck'yn güvertesini Zeplinin altyna bol macun ve japon e?li?inde monteledim. E?er 1/700 Ykinci Dünya Sava?y Uçak setlerinden bulabilirsem birde üzerine pist konduruverece?im. Foto?raflaryn kötülü?ü için ?imdiden özür dilerim. Hala paraya kyyyp bir makine alamadym. Ne zaman almaya kalksam o paraya maket alyrym deyip vazgeçiyorum.
|
|
ich bin haynın maynın
|
|
volkanist
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 22/02/2014 Saat 00:37 |
Zeplinin üzerine kavak a?acyndan bir pist monteledim. 2 tane servis asansörünü biz yardymyyla yapmaya çaly?tym. Ne derece düzgün oldu bilmiyorum. Gene bismarcktan kalan köprüyü geriye do?ru monte ettim. Birde deneme amaçly Wildcat kondurdum piste. Gerçi biraz overscale gibi oldu köprünün yanynda ama neyse.
|
|
ich bin haynın maynın
|
|
oruç reis
Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
Gönderim Zamanı: 22/02/2014 Saat 21:08 |
çok de?i?ik bir?ey olacak volkan bey süper gidiyorsunuz.Ayryca ah?abyn yanlaryny zymparalayyn.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |