Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: F-5A Knitec | |
Yazar | Mesaj |
zafer
Üye Kayıt Tarihi: 03/07/2008 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Konu: F-5A Knitec Gönderim Zamanı: 02/02/2014 Saat 19:14 |
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 06/02/2014 Saat 11:27 |
Elinize sa?lyk.
Ne kalitede bir kit? Oturma problemleri var my? Çok tesviye i?i çykartyyor mu? |
|
Koray Fenman
|
|
lamurt
Üye Kayıt Tarihi: 12/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 144 |
Gönderim Zamanı: 06/02/2014 Saat 19:35 |
kinetic birden çok f5 varyantyny tek modele tykmaya çaly?ty?yndan putty güzeli oluyor bunlar genelde...
|
|
Magneto
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2014 Saat 23:54 |
Panel çizgilerini sizmi açtynyz yoksa kitin kendisi die-cast gibimi ?
|
|
zafer
Üye Kayıt Tarihi: 03/07/2008 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 09/02/2014 Saat 00:33 |
Hallo Arkadaslar
bence kitin kalitesi gayet iyi fiat ve verim uygun. Kit gayet cok uyumlu, bir noktaya kadar oda pilot koltugu sayet koltuk en az yarim santim kisaltilmassa kanopi kapanmiyor capaksiz bir kit. kitin bütün cizgileri original acmaya gerek yok. kitin hic bir yerinde Putty kullanimadi ben gövde ile kanat kismini yapistirmadim,gövde ve kanat sadece kendi gerginligi ile tutuyor,gereginde birbirinden ayirmak mesele degil. Boyamada Oto Spray boyasi kullandim,cünkü Airbush'u temizlemekten üsendigim icin bence iyi bir kit,tabi ille arandimi mutlaka bir kil bulunur. tabiki Dekaller Babibi'den Selamlar Düzenleyen zafer - 09/02/2014 Saat 00:34 |
|
arko
Üye Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
Gönderim Zamanı: 09/02/2014 Saat 06:52 |
Kit bir yana dekaller bir yana aklyma takylan bir soru var...
Neden gri renk? Yeni boyama hep gri olarak boyanyyor... |
|
sbayar
Üye Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
Gönderim Zamanı: 09/02/2014 Saat 16:08 |
Merhabalar. Ellerinize sa?lyk.
Benimde gözüme çarpan birkaç ayryntyyy söylemek istiyorum. Bana da detay çizgileri çok kalyn ve denildi?i üzere die-cast gibi geldi nerdeyse. Beyaz dekaller tam beyaz olmamy?. Griler esasynda tam gri de?il. Chrome Slver ve gri kary?ymy bir renk. Yani içinde parlak pigmentler de var. Hatta sadece chrome silver'da olabilir. Kanattan gövde üstüne gelen gri boya alany yanly? yerden gelmi?. Tam flap hisazyndan çykmaly. |
|
Sertaç Bayar
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2014 Saat 15:16 |
Bundan iki kutu edinmi? olmama kar?yn henüz kutulary açyk bakma fyrsatym olmady. Panellerin hali pek güzel gözükmemekte ama bunda oto boyasynyn da etkisi olabilir.
Eski beyaz boyama çok daha güzeldi bana göre. Alttaki kartal figürü bilhassa. Yenilik iyidir deyip güzeli bozdular kanymca.. Yine de bir Türk Yyldyzy görmek güzel.. Elinize sa?lyk. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |