![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
tugsan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/11/2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24/11/2013 Saat 14:18 |
Selam arkada?lar
Seneler sonra maketcilige yeniden heveslendim. Sizlerden ricam engin tecrübelerinizden yararlanmak, her türlü bilgiye ihtiyacym var. Ilgi alanym eski pervaneli sava? uçaklary (marka secimi, boya çe?itleri, malzeme listesi, puf Noktalary gibi) her türlü bilgiye ihtiyacym var. Ilgilenip bilgilendirirseniz çok sevinirim. Herkese te?ekkürler. |
|
Hayat silgi kullanmadan resim çizme sanatydyr.
|
|
![]() |
|
lamurt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 144 |
![]() ![]() ![]() |
merhabalar,
daha nokta aty? soru sorarsanyz forumdakilerin yardymcy olmasy da kolay olur... eduard'yn 1/48'lik fw190 laryyla ba?lamak uygun olur mu gibi bir soru örne?in. cevap hayyr olur tabii... :) |
|
![]() |
|
tugsan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/11/2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
volkanist
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Babür Abinin yyllar önce bana ve birçok acemi maketçiye verdi?i tavsiyeyi bende sana vereyim. Ylk önce bir adet 1/72 PM Spitfire al. Hem ucuz. Hemde yeni ba?layanlar için ideal.Ba?langyç için sitenin makaleler bölümünde yazylar var ayryca forum içerisini biraz kary?tyrarak bir çok bilgiye ula?abilirsin. Gene aklyna takylanlary sorarsan muhakkak cevaplanyr.
|
|
ich bin haynın maynın
|
|
![]() |
|
tugsan
![]() ![]() ![]() |
tesekkurler
|
|
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: volkanist
Babür Abinin yyllar önce bana ve birçok acemi maketçiye verdi?i tavsiyeyi bende sana vereyim. Ylk önce bir adet 1/72 PM Spitfire al. Hem ucuz. Hemde yeni ba?layanlar için ideal.Ba?langyç için sitenin makaleler bölümünde yazylar var ayryca forum içerisini biraz kary?tyrarak bir çok bilgiye ula?abilirsin. Gene aklyna takylanlary sorarsan muhakkak cevaplanyr. Aman diyeyim! PM Spitfire üretimi devam etmedi?inden oldukça de?erli bir model oldu.:} Temel prensibe katylyyorum ancak paradigma de?i?ti, kit daha bir Revell Bf.109G-10 gibi. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |