Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Boya seçimi ve boyama il ilgili yardym | |
Yazar | Mesaj |
IsbaraAlp
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06/10/2013 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Boya seçimi ve boyama il ilgili yardym Gönderim Zamanı: 06/10/2013 Saat 19:04 |
Arkada?lar merhaba,
Plastik modelcili?e yeni ba?ladym :)Burak Öztan bey'in konuk oldu?u bir programy izledikten sonra ba?lamaya karar verdim :) 1/72 Fw 190F-8 2.Dünya Sava?y uçak modelerin ilgim oldu?u için aldym ve sanyrym boyamasyny beceremedim :( boya yaparken ve boyalary seçerken nelere dikkat etmeliyim, fyrça ile boyama yapycam maket üzrindeki detaylar kapanyyor boyama konusunda neler yapmalyyym? |
|
erhntly
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Gönderim Zamanı: 06/10/2013 Saat 19:24 |
Merhaba, konu ile ilgili forumun derinliklerinde bol bilgi mevcut aslynda. Ben bir link ile yardymcy olabilirim.
http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_topics.asp?FID=30 link hata verirse , tarayycynyn adres satyryna kopyalayarak deneyin lütfen. Bu arada seçti?iniz model, ba?aryly boyamak açysyndan çok da uygun de?il, daha basit boyamalar ile pratik kazanmak lazym. KOlay gelsin.. Düzenleyen erhntly - 06/10/2013 Saat 19:26 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |