Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Alman F-4 vedasi icin hazirlanmisti... | |
Yazar | Mesaj |
omer erkmen
Üye Kayıt Tarihi: 15/05/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Konu: Alman F-4 vedasi icin hazirlanmisti... Gönderim Zamanı: 24/06/2013 Saat 11:29 |
Merhabalar,
Bu ay sonunda artik Alman Hava Kuvvetleri"nden emekli olan F-4 lerin veda torenine katilmak uzere bizim F-4 filolarimizdan biri torene katilmak uzere 2 ucak ile ziyarete gidecekti. Ancak program sonradan iptal edildi. Torene katilacak ucaklara asagidaki calismayi hazirlamistim, ancak ne yazik ki gerceklesmeyecek:-( Ben gene de paylasmak istedim, ne de olsa SPOOK figurunu kendimize gore yorumlamis oldugumuz bir karakter cikti ortaya, belki kullanacak baska yerler buluruz:-) (Ucak uzeri uygulama photoshoptur) |
|
cem78
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05/05/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 24/06/2013 Saat 11:41 |
Elinize sa?lyk Ömer Bey, ke?ke gerçekle?seymi?.
Bu ara ortam biraz sykyntyly. |
|
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz...
|
|
omer erkmen
Üye Kayıt Tarihi: 15/05/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Gönderim Zamanı: 24/06/2013 Saat 11:44 |
Sormayin Cem Bey, aynen dediginiz gibi, hepimiz cok uzuluyoruz olanlara, biraz normallesme adina boyle seyler paylasmak istedim, son donemde cok gerildik hepimiz...
Sevgiler Omer ERKMEN |
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 24/06/2013 Saat 11:50 |
Evet gerginlik var ama bunu filo ziyaretine kadar uzatmak pek anla?ylyr de?il.
|
|
Koray Fenman
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |