![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10/03/2013 Saat 23:42 |
Maketleri yarym byrakmak bir hastalyk boyutunda ilerlerken arada bari bunu yapayym dedim. Kendisi yarym maket olarak elime geldi?inde, gövdesi kapatylyp kuyru?a karar verilmi?ti. yapym a?amasynda hiç foto?raf çekmedim. boyama a?amasyny payla?ayym dedim. buyrunuz...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Chaser1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30/11/2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Kanat patterninin do?ru oldu?una emin misin?
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
Plan ve ara?tyrdy?ym kaynaklar böyle oldu?u konusunda hemfikir.
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Chaser1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30/11/2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Sanmam;)
|
|
![]() |
|
Chaser1
![]() ![]() ![]() |
Kaynama noktanyzy bulmaya çaly?yyorum;)
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
valla revell'in verdi?i planda ne diyorsa o.
sava? zamany olur öyle diyerek geçiveririm... ;) |
|
mithat
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
kör topal ilerleyebiliyorum. parlak vernik decal durumlaryndayym...
(e?er elinizde bu kit mevcutsa kesinlikle kutudan çykan decalleri uygulamayyn. uygun bir decal seti edinin. anlamsyz kalyn ve sorunlular. belki de ben beceremedim. uyarayym dedim...) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
emrerkaplan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
![]() ![]() ![]() |
onu byrak ta Mithat cy?ym, kanat patterni çok önemli:D
|
|
why so serious
|
|
![]() |
|
Chaser1
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: emrerkaplan
onu byrak ta Mithat cy?ym, kanat patterni çok önemli:D Pattern demi?ken, buldum uça?y sonunda, direkt kitaptan aktaryyorum. 152 kuyruklu, Mimetall Erfurt imalaty, blown kanopi, antenleri tam, geç tip 3 parça motor kaputu. Gövde alty ve yany RLM84, kanat alty ön yarysy ve takym kapaklary RLM75, arka yarysy metalik, burun üst top kaputuna kadar RLM83, ortasy RLM81, gerisi RLM83 dumanlama dümen önü dahil, soldaki wr.number son 3 harfi gözüküyor. Sol gövde jak yerinde kare kyrmyzy astar. Kanat üstü standart splinter patern, ana grisi 75 ya da 76, di?er renk 83, sol kanat kökü 81. Yaryn tükkandaysan çyky?ta getireyim kitaby, cidden numunelik bir aletmi?.... |
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
E ulen gördü?üm herkes yanly? yapmy? o zaman bunu :) hatta bi tane profil çizimi var uça?yn güya...
neyse bu artyk böyle revell sa?olsun. yarysy toplanmy? en önemlisi de kuyru?u böyle tercih edilip eklenmi? duruyordu. Ta-152 kuyru?unu tercih ederdim açykçasy ama bu kuyru?a uygun tek patern de buydu kutudan çykan. sen getir ?u kitaby da e?er bir gün yaparsak do?rusunu yapalym ;) |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Chaser1
![]() ![]() ![]() |
Revell kazmalyk yapmy? bariz.
http://hsfeatures.com/features04/fw190d9bigtail32ir_1.htm , bu gerçe?e en yakyny. Düzenleyen Chaser1 - 29/03/2013 Saat 10:47 |
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
yalnyz kanat üstüne dikkat!..
kesinlikle standart de?il ;) |
|
mithat
|
|
![]() |
|
arko
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
![]() ![]() ![]() |
Mitat,
Bu maket üzerinde bu kadar konu?uldu?u için gurur duysan yeridir :P Sonunu merak ediyorum desem yalan olmaz:)) Yyi maketler! |
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
valla arkut bende ?a?kynym, ne maketmi? anasyny satayym! :)
bi de gidip en abidik gubidik patterni bulmu?um helal bana... sonu foto?rafta payla?ty?ymdan daha mat ve merdiveni kyly tüyü eklenmi? halde olacaktyr. daha da bir ?ey yapmam yemin ederim!.. |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Aynyny yaparken ben de delirmi?tim. E?er anzaklardan birisi yapmy?sa do?rudur manty?yyla aynen Ian abiyi kopyalamy?tym. Hatyrlady?ym kadaryyla bu uça?yn sadece kuyru?u sa?lam kalmy?. Bu kadar detayy bir kuyruktan çykartmalaryna ?a?my?tym diye hatyrlyyorum. Kuyruk dedim birinin siniri zyplamy?tyr gene neyse :)
Bir daha yaparsan -ki yap varsa elinde nefis makettir- Chris abinin yaptyklaryndan birini seç, hiç kylavuz falan takylmadan aynyny bitir derim. Gunze Sky ile günde üç, dört benek kapatmak suretiyle 76 olan yerleri toparlaman mümkün. Dekali dü?ünme bende var fazlalyk siyah alty. Dersen ki maket bu, daha u?ra?mam eline sa?lyk güzel oldu biraz eskit derim. |
|
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
Ybret-i alem için bu uçak böyle bitti!.. Düzeltirsem namertim :) Revell abi ne dediyse o. kutudan çykty?y gibi, emniyet kemeri de yok. ü?enmezsem anteni taktym myydy aynen evdeki yerini alyr... Ben ettim siz etmeyin maketin hakkyny verin... ;)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Chaser1
![]() ![]() ![]() |
Olmamy?, güzel;)
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Olmamy?, ben bir u?rayyp kyrayym bunu "uçururken". Gerçi sizin ev pek yüksekte de?il, bizim 12. kattan uçursak daha güzel :P
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |