Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Haberler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Haberler |
Konu: HHO Plastik Model Ucak Yarismasi arsiv calismasi | |
Yazar | Mesaj |
ssgirit
Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: Ýstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Konu: HHO Plastik Model Ucak Yarismasi arsiv calismasi Gönderim Zamanı: 15/03/2013 Saat 17:11 |
Sevgili Arkadaslar
Bu hafta HHO yetkilileri ile yapmis oldugum gorusme sirasinda, aslinda pek bilinmeyen ve HHO nun Plastik Model Ucak Kolu nun bir web sayfasi oldugunu ogrendim. Belki bazi arkadaslar bu bilgiye sahiptir ama sitemizde bununla ilgili bir kayida rastlamadim. Sayfanin direk linki http://www.hho.edu.tr/Havacilik_Kulubu/maket/index.html Ayrica bu yil 25.si bu yil yapilacak olan Plastik Model Ucak yarismasi ile ilgili bir arsiv calismasi yapiyor ve bu yarisma ile ilgili elinde bilgi olanlar - fotograf, katilim listeleri video vs.- ile temas edip bu bilgileri derlemek istiyor. Bu konu ile ilgilenen arkadaslar [email protected] adresinden yetkililer ile temas edebilir veya ellerindeki bilgileri e-mail araciligi ile iletebilirler. Ozellikle arsiv calismasi icin sizlerin yardimina ihtiyaci var. Düzenleyen ssgirit - 17/03/2013 Saat 02:44 |
|
Süleyman
modelciliğinize iyi bakınız yaşlanınca gerekli olacak |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |