![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: levburkara
Bir F-4, MiG-21, MiG-29 veya F-14 rica edebilir miyiz? F-15E de fena olmaz amma.... F-4 icin Academy'nin B modelini, MiG-21 icin Eduard, MiG-29 icin GWH'yi edinebilirseniz bizler icin cok da ogretici olur bu yeni modellerin yapimi. Burak Bey, oralar sizin mahalleler, beni döverler oralarda :) ?aka bir yana ben kendimi maalesef sizin kadar sabyrly, detaycy ve yetenekli görmüyorum. Ö?reticiden ziyade güldürücü-dü?ündürücü falan olur, kitlere yazyk :) Yeni maket almaktan ziyade stokta kalanlardan bir tanesini yapmayy planlyyorum. F-15E cebelle?ip kenarda terketti?im var(Revell, hava alyklaryna sinirlenmi?tim) ama bir süre daha ellemem henüz sinirim geçmedi. Benim muhtemel adaylarym: - Eduard Bf108 - Trumpeter F-105G (1/72) - Hasegawa Typhoon (Ykinci Dünya Sava?y olan) Muhtemelen F-105G'yi pataklamaya çaly?aca?ym da kit Trumpeter diye epey tyrsmaktayym. Genelde sürprizli oluyor kitleri. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Emre,
De?i?iklik iyi geldi :) (bize tabiki) |
|
![]() |
|
deniztoker
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 821 |
![]() ![]() ![]() |
Emre bey elinize eme?inize sa?lyk...
Güzel temiz ve ba?arylybir çaly?ma oldu bence ... |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Sa?ol Erhan abi. Arada sen de 1/72 uçak patlatsana :)
Te?ekkür ederim Arif Bey, be?endi?inize sevindim. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KucukEniste
Sa?ol Erhan abi. Arada sen de 1/72 uçak patlatsana :) Görmek isterdim... :) |
|
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
stuka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
P-51 de pek aly?ylmadyk bir renk.
Eline sa?lyk Emre. Gayet ba?aryly... |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |