Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: kargo fiyatlary hk... | |
Yazar | Mesaj |
ccumhura
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/07/2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Konu: kargo fiyatlary hk... Gönderim Zamanı: 13/12/2012 Saat 13:27 |
Sn. Moderatörüm konu için uygun yer burasymydyr bilemedim , affynyza sy?ynarak ;
Arkada?lar ; alym ve satymda hepinizi uyarmak istedim.Kargo fiyatlaryna zam gelmi? hele ki adresden alymy adrese gönderim dedinizmi bittiniz demektir. Bugün Ankara'dan Yzmir'e bir adet revell kutu (toplasanyz 300-400 gr.)19,66 TL'ye geldi.Y? gere?i kargocular ve nakliyeciler ile görü?tü?üm için zamlary yylba?yndan sonra yerine ?imdi yapmayy uygun görmü?ler. Yylba?yndada yurtiçi ve yurtdy?y zam yapmayan kalmayacak bilginiz olsun. Saygylarymla... |
|
Cüneyt Cumhur AKTA?
|
|
erhntly
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Gönderim Zamanı: 18/12/2012 Saat 01:07 |
Kutu hafif ise hacmini, a?yr ise a?yrly?yny baz almaktalar, PTT de bunu uygular durumda, kaçy? yok...
|
|
lombak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 84 |
Gönderim Zamanı: 19/01/2013 Saat 14:54 |
e?er imkanynyz varsa, kargoyu ?ubeye siz götürüp teslim edin ve kargoyu siz ?ubeden gidip teslim alyn,?irketler adresten almayy ve adrese teslim etmeyi de ayryca faturalandyryyorlar...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |