![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/12/2012 Saat 16:13 |
Arkada?lar yardymynyza ihtiyacym var. Yunan modelcilik forumundan bir arkada? a?a?ydaki PM yapymy uçak hakkynda herhangi bilgi ve foto?raf aryyor. Lütfen bir bilgisi olan burada payla?syn. Belki Yunan modelcinin elinden bir Türk uça?y çykar...
![]() |
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.tayyareci.com/digerucaklar/turkiye/1923ve50/beechcraft-d18s.asp
Bu link belki biraz yardymcy olabilir. Bende Yunan A-7 yapmak istiyorum ama hiç ege kamuflajly görmedim... hep ye?il kahve kamosu mu var? |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Link için te?ekkürler.
Evet Yunan A-7'leri sadece SEA kamuflajly, ancak bazy uçaklaryn kamuflajly kysmy yaryda kesilirken bazylarynyn a?a?yya kadar iniyor. Örnek: ![]() Ya da Tiger veya Korsan anniversary yapabilirsiniz. Düzenleyen Snake Eye - 05/12/2012 Saat 19:36 |
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler bilgi için... açykçasy ege kamonun çok yaky?aca?yny dü?ünüyordum bu uça?a ama olsun bu hali de güzel...hemen dekal edineyim selamlar
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ben sanki düz gri A7 görmü?tüm. E?itim modeli miydi acaba?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Snake Eye
![]() ![]() ![]() |
Yok Yalym, TA-7H'ler de aynen SEA kamo. Yukarydaki foto?rafyny koydu?um örnekte oldu?u gibi.
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |