![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23/02/2011 Saat 00:58 |
1/72 ölçekli Hasegawa Kiti. Eduard'yn zoom seti ve Superscale firmasynyn çykartmalary kullanyldy. Kuyruk bölümü maskelenip boyandy.
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Emroglan - 23/02/2011 Saat 00:59 |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Sa? taraftaki egzoz izinde kendini kaybetmen haricinde 1/72 oldu?unu da gözönüne alarak oldukça ba?aryly oldu?unu söyleyebilirim. Foto?raflaryn kontrastyny az azaltman mümkün mü peki?
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Sa?ol Ufuk.
Foto?raflar konusunda daha çok foto?op ö?renmem gerek. Zira yeni odamda tavanda sary y?yk var, foto?raflary da malum florasanyn altynda çekiyorum. E?er odanyn y?y?yny açyk tutarsam bu kadar kontrast olmadan daha aydynlyk oluyor ama sary y?yk makinanyn kafasyny kary?tyrdy?y için renkler soluyor ve sary sary parlamalar oluyor. Odanyn y?y?yny kapatyrsam da y?yk azalyp beyaz fon patlayynca böyle a?yry kontrasta maruz kalyyorum. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
ccumhura
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
ben bu uça?yn hastasyyym...ellerinize sa?lyk...
|
|
Cüneyt Cumhur AKTA?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |