![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ranger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/07/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/10/2012 Saat 16:49 |
Selamlar,
Hobinin do?asy bu galiba, uzun süre ara verilip tekrardan ayny heyecanla ba?lanabiliyor. Ben de uzun bir aradan sonra (uzun derken yyllar de?il aylar tabii) bu kiti almayy planlyyorum. Nasyl bir kittir, daha önce yapan var my diye bir sorayym dedim. Bazylarynyn kalyplary vs. çok kötü oluyor malum. Kit budur: http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=5689&gid=488 Herkese mutlu bayramlar dilerim. Düzenleyen ranger - 27/10/2012 Saat 16:51 |
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bu kiti yapmy?tym. Yçinden amerikan ve ingiliz dekalleri çykyyor.
Kit genel olarak bir Hasegawa uyuzlu?u içinde de?il. ESCI kalyp bir kit. Hase'ye göre çok kolay bitiyor. Ufak tefek macun yapty?ymy da hatyrlyyorum. Sonuçta bitince uça?a benziyor i?te. Modelcili?e verilen aradan sonra elinizin aly?masy için yapylabilecek bir kit. |
|
161...
|
|
![]() |
|
ranger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/07/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler. Tabii sormadan önce stokta olup olmady?yna bakmak gerekti?ini söylemeden edemeyece?im. Maalesef stokta olmayan bir ürüne merak salmy?ym. :/
Bir p-47 mi yapsam acaba? Düzenleyen ranger - 27/10/2012 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ranger
Te?ekkürler. Tabii sormadan önce stokta olup olmady?yna bakmak gerekti?ini söylemeden edemeyece?im. Maalesef stokta olmayan bir ürüne merak salmy?ym. :/ Bir p-47 mi yapsam acaba? Yok. bence alyn bir tamiya 190, veya bf109 canavar gibi terapi niyetine bitirirsiniz. Yçine eduard da konuldu mu "dadyndan yinmez" :) |
|
161...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |