![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Araya giren kompresör aryzasy ve patlak ekovat sorununu halledince modeli bitirmek kysmet oldu. Son halinden bu yana biraz daha tozuttum, antenlerini çekip y?yklaryny boyadym. Kanopisini de taktyktan sonra dolaptaki 2 karde?inin yanyna yollandy.
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Referansa bakynca idare eder sanki.
![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Tek kelimeyle mukemmel. Ozellikle son referans resmiyle karsilastirmak cok guzel bir fikir. Tumuyle tatminkar.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim Burak Bey, be?endi?inize sevindim. Biti?i benim ho?uma pek gitmedi, eskitme i?ini genel olarak maketlerde pek tutturamady?yma inanmaya ba?ladym. Daha çok aly?tyrma yapmam gerekti?ini dü?ünüyorum, zira sonuç ya a?yry sade ya a?yry abartyly oluyor.
Önümdeki maçlara bakaca?ym artyk :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Bence eskitme ile ilgili gözü tyrmalayan bir yany yok. Kuyruk alty kyrmyzy noktalary maskeleseydin ke?ke...
Nazar boncu?u için adresi bekliyorum :) |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |