Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: THK F-16 CCIP Anten sorunsaly | |
Yazar | Mesaj |
baris
Üye Kayıt Tarihi: 10/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 211 |
Konu: THK F-16 CCIP Anten sorunsaly Gönderim Zamanı: 19/09/2012 Saat 22:09 |
Merhaba arkada?lar,
Bir CCIP F-16 Block 40 yapmak için hazyrlyk yapyyorum. Fakat inceledi?im resimlerde a?a?yda yuvarlak içinde görülen küçük antenlere rastladym. Y?in ilginci bu antenler tüm CCIP F-16'larymyzda mevcut de?il. Block 40 ve 50 olarak da fark etmiyor. Her iki bloktan uçaklarda da antenlerin mevcut oldu?u ve olmady?y fotolar mevcut. Nette epey bir süre ara?tyrdyktan sonra 2. resimdeki benzer antenleri buldum fakat ne oldu?u açyklanmyyordu. Bu antenlerden Yeni Block50M F-16D lerimizde de var fakat yine ilginçtir, Block50M F-16C lerde göremedim :) Kafam iyice kary?ty anlayaca?ynyz. Bu antenlerin ne oldu?unu bilen ve detay fotosu olan varsa bilgisini payla?yrsa sevinirim. |
|
baris
Üye Kayıt Tarihi: 10/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 211 |
Gönderim Zamanı: 19/09/2012 Saat 22:12 |
Bu arada Photobucket da boyutu küçültünce antenler de pek belli olmuyor. Burada büyük halini yüklüyorum...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |