Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Rus Kamov Ka-52 Maketi | |
Yazar | Mesaj |
muzaffergil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30/06/2012 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Konu: Rus Kamov Ka-52 Maketi Gönderim Zamanı: 30/06/2012 Saat 11:23 |
Merhabalar.
Sitenize yeni üye oldum. Modelciliktede yeni sayylyrym. Daha önce 3 adet model yaptym. ?imdi 4. modelimdeyim. Hazyrda 2 tane daha bekliyor :) Airbrush ym yok. Fyrça ile boyama yapyyorum. Ö?renmek istedi?im fyrça ile model üzerinde ki detaylary nasyl belirgin yapabilirim? Mesela gövde üzerinde ki vidalarla sabitlenmi? kapak görünümünde ki bir yeri nasyl belirgin yapabilirim? Fyrça ile normal boya vurdu?umda o kysymlar altta kalyyor ve gözükmüyor. Yardymcy olursanyz sevinirim... |
|
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Gönderim Zamanı: 01/07/2012 Saat 00:37 |
Merhaba,
Geçi?lerin belirgin hale getirilmesi için Tamiya'nyn "smoke" rengini fyrça ile panel geçi?lerine uygulayabilirsiniz böylece ana rengi koyultup airbrush ile yapylan ön gölgeleme efektine kavu?abilirsiniz. Bu arada airbrush kullandy?ym için bu yöntemi denemedim ama siz bir deneyin derim. |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
altay ugurlu
Üye Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Gönderim Zamanı: 01/07/2012 Saat 22:00 |
panel panel boyama yapabilirsiniz, her paneli yerine göre daha açyk veya daha koyu renkler ile belirgin hale getirebilirsiniz.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |