Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Diorama | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Diorama |
Konu: 1/35 miniart | |
Yazar | Mesaj |
onur2234
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/01/2012 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: 1/35 miniart Gönderim Zamanı: 14/05/2012 Saat 21:41 |
1/35 miniart parke ta?y tramvay yolu ve 2 adet aydynlatma dire?i bulunan diorama aldym.Parke ta?laryny ve di?erlerini hangi boyalary kullanarak boyayabilirim ve nasyl bir eskitme yapmalyyym yardymcy olursanyz sevinirim saygylarymla.
|
|
onur2234
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/01/2012 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 15/05/2012 Saat 14:59 |
yardym edecek kimse yokmu arkada?lar
|
|
emrerkaplan
Üye Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
Gönderim Zamanı: 15/05/2012 Saat 22:05 |
Benim naçizane tavsiyem, zemin renklerinde renk kodlaryna syky sykyya ba?ly kalmamanyzdyr. Kullanaca?ynyz boya türünün uygun tonlaryny gözlemlerinize ba?ly olarak seçip istedi?iniz efekti verebilirsiniz.Sonuçta boyamak istedi?iniz falanca ülkenin, falanca yyllar arasynda, falan filan cephesinde görev yapmy?, falan filosunun, filan uça?ynyn f versiyonu de?il. Ta? bir yolun görüntüsü gayet net bir ?ekilde aklynyzda olan bir ?ey zaten, bu bilginizden hareketle do?ru kary?ymlara ula?yrsynyz. Kolay gelsin.
|
|
why so serious
|
|
Farhad
Üye Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
Gönderim Zamanı: 17/05/2012 Saat 13:09 |
Benim yapty?ym yöntemi payla?ayym. Önce zemine siyah uyguluyorum. Sonra eldeki boyalardan gri renklerin kary?ymy ile bir kary?ym olu?turup uzak mesafeden tabanca ile atyyorum. Siyahlar çok kapanmyyor. Ardyndan fyrça ile bazy ta?lary di?er ta?lardan ana rengin koyusu veya açy?y rasgele boyuyorum. Ardyndan siyah yykama, kuruyunca kuru fyrçalama bunuda Humbrol enamel 80 veya 81 ile veya sary ya?ly boya ile yapyyorum. Kuruyunca tekrar çe?itli enamel boyalarla bir kaç yykama daha yapyyorum. En son uzak mesafeden baya inceltilmi? Tamiya Buff atyyorum. Bu benim yöntem siz denedikçe geli?tirebilirsiniz. Umarym yardymcy olur.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |