![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
oculthanos
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10/05/2012 Saat 21:48 |
Arkada?lar Merhaba,
Yçinizde Special Hobby 1/32 X-15 with ground dolly kiti hakkynda bilgisi olan, yapan ya da yakyndan gören var mydyr? Herkese kolay gelsin. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Benim elimde mevcut. Ystedi?iniz bilgi nedir tam olarak?
|
|
![]() |
|
oculthanos
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Burak Bey,
Bu kiti almayy dü?ünüyorum da. Acaba nasyl oturur, tesviye i?leri falan çok ba? a?rytyr my? Detaylary nasyldyr. Sanyrym içinde resin ve PE parçalar var ek olarak onlaryn kalitesi nasyl gibi. |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Yapmady?ym için bilemiyorum fakat bu tür limited run? short run? (synyrly sayyda üretime olanak tanyyan kalyplar) olarak tabir edilen multimedya kitler (resin ve pe ihtiva eden) örne?in Classic Airframes F-5 serisi gibi, çok rahat ve kolay bir montaj sa?lamamalary ile bilinirler. Tahminimce bu kit de öyledir fakat bu aracy yapacaksanyz bu ölçekte ba?ka alternatifiniz de yok.
Parça kaliteleri çok yüksek, detay seviyesi çok yüksek ve kutuyu aldy?ynyzda a?zynyz kulaklarynyza kadar gerilerek acy verebiliyor. Kit bodrum katyndaki depoda, bu ak?am çykartyr bir kaç detay foto?rafy çekerim sizin için. Mutlaka bir tane edinin derim. Yakyn tarihte piyasada bulunmaz olur ve kara borsaya dü?er. Almady?ynyza üzülürsünüz. Tecrübeyle sabittir. Görü?mek üzere. |
|
![]() |
|
oculthanos
![]() ![]() ![]() |
Verdi?iniz bilgiler için çok te?ekkür ederim Burak Bey. Foto?raflar da yorumlaryn üzerine ekmek kadayyfynyn kayma?y gibi olacaktyr. ?imdiden elinize sa?lyk.
Düzenleyen oculthanos - 14/05/2012 Saat 19:32 |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
White Stingray
|
|
![]() |
|
oculthanos
![]() ![]() ![]() |
Linkler için te?ekkürler Batur Bey. Ben bu ikisi de içinde olmak üzere birçok sayfadan zaten okudum kit ilgili görü?leri. Buraya yazmaktaki amacym daha birebir; interaktif olarak kit hakkynda bilgi sahibi olmakty.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |