![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/04/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02/04/2012 Saat 08:36 |
Yakla?yk 3 sene önce yapmy? oldu?um bir model,çok zevk alarak toplamy?tym.
![]() ![]() ![]() ![]() Motoru toplarken motor kablolamalaryny vb.parçalary kendim yapmy?tym. |
|
![]() |
|
Veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/04/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() |
Dy? boyada,boya dökülmelerinde tuz tekni?i kullanmy?tym.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Umarym be?enirisiniz,bol modelli günler dilerim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stuka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Veli bey,
öncelikle elinize ve eme?inize sa?lyk. Model bir kenara motor üzerindeki i?cili?iniz bile verdi?iniz eme?i fazlasyyla haketmi? bence. Aracyn üzerindeki hyzar dahi ho? bir detay. Zamanynda bu hyzardan epey bi satmy?ly?ymyz da var tabi. Hyzaryn oldu?u resimde palet sarkmalary çok ho? ancak genel çekimlerde bu sarkmayy göremedim . |
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Tahir bey,öncelikle modeli be?enmenize çok sevindim,te?ekkürler.Sizinde belirtti?iniz gibi,son resimlerde paletlerde sarkmalar yok,sarkmalary daha sonradan yapmy?tym.Elimde,son genel çekim(palet sarkmaly)resimler yok.Daha sonra çekim yapty?ymda payla?yrym.Esen kalyn.
|
|
![]() |
|
emrerkaplan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
![]() ![]() ![]() |
forumda payla?ty?ynyz güzel i?ler için te?ekkür ederim.
|
|
why so serious
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Emre bey,te?ekkürler.
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk, güzel bir model olmu?. Kitin kalitesi ve parçalaryn uyumu nasyl? Tavsiye edece?iniz bir model midir? Yaparken keyif aldy?ynyzy belirtmi?siniz gerçi ama modelle ilgili biraz daha bilgi verebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: panzerjager Burak bey,te?ekkürler.Model gayet kaliteli ben montajda bir sorun ya?amadym.
Elinize sa?lyk, güzel bir model olmu?. Kitin kalitesi ve parçalaryn uyumu nasyl? Tavsiye edece?iniz bir model midir? Yaparken keyif aldy?ynyzy belirtmi?siniz gerçi ama modelle ilgili biraz daha bilgi verebilir misiniz? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |