Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Hrabak 109’u... | |
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 18/11/2005 Saat 00:31 |
Höh diyorum yani, fotoğraflarda nerede duruyor ki ben durayım artıkın.
Yahu, centilmen de gözlük takar, hem de altın çerçevelisinden Saygılar |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 18/11/2005 Saat 00:35 |
bu da varmış:
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
Clumsy
Gönderim Zamanı: 20/11/2005 Saat 08:21 |
incik cincik parçaları kaldı ya makedin takılacak bari birazcık da olsa tekerleklerin altını düzleyip yanaklardan hafif şişiklik yapayım dedim ama itinasız yaptım, yoksa bitmez
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 20/11/2005 Saat 08:39 |
Afferin, nasıl yaptın bide anlatsan da sinirlenmesem?
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Clumsy
Gönderim Zamanı: 20/11/2005 Saat 08:49 |
unuttum
kabaca anlatacak olursam: kor olmayacak kadar ısıttığım bıçağın üzerine (ki ütü kanımca daha iyi de bu sefer hızlı olsun dedim, hi hi) yavaş yavaş bastırdım. ama bıçak çok ısınmadığı için bir kaç defada bu işi uyguladım ki ani ve bozuk bir form oluşmasın. Sonrasında kabası bıçakla alınan fazlalıkları zımpara ile düzelttim. bir iki yerinde dikkatli olmaya çalışsam bile çukurluklar vardı (sinek mşde bulandırır misali küçük de olsalar rahatsız ediyorlardı), japonla doldurup zımparayla düzelttim. Tabii dış taraftaki detayları mümkün mertebe muhafaza etmeye çalışsam da iç<taraflarda o kadar başarılı olamadım, detaykar içlerde kayboldu. Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
|
Clumsy
Gönderim Zamanı: 20/11/2005 Saat 11:39 |
incik cincik derken can sıkıntısından, bir de uykusuzluktan, biraz deneme yapayım dedim.
dikkat edilirse yan taraftaki kalıp çizgisi temizlenmedi, tıpkı gerçek eksoz çıkışlarındaki kaynak izi gibi yerinde duruyor Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 20/11/2005 Saat 20:03 |
Şu lastikleri ısıtıp düz yüzeye basma işi fazla dikkat gerektiriyor. Cahiliye döneminde patlak lastikli bir KC135im olmuştu.
|
|
ex copilot.
|
|
Clumsy
Gönderim Zamanı: 25/11/2005 Saat 09:53 |
Uzun süre oldu... Aslında şimdiye bitmesi gerekiyırdu ama incik cincik, ufak tefek gözükrn yerlerine biraz birşeyler yapayım derken "artık bu kadar yeter" dedim.
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2005 Saat 10:06 |
Mok atayım da tam olsun. kaynak iziymiş... kalıp izi abicim onlarrr...hem de gövde altında da kalmış... oohhhh canıma deysin...
Eh hadi bitir be Arkut... görelim aleti... sen bir uçağı yapana kadar Ares filoyu tamamladı, yetmedi fabrika diosuna girdi o da bitti. Şimdi işçilerin lojmanlarıyma uğraşıyor be abicim... Düzenleyen tozbek |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2005 Saat 10:11 |
Kanopi zozikleri super olmus, anlatıver yolunu yordamınıda biz faniler de ogrenek
|
|
Ares
|
Clumsy
Gönderim Zamanı: 25/11/2005 Saat 11:14 |
Baaşüstüne amma karışık gelirse kızmayın...
Önce "punch and die set" ile küçük bir yuvarlak parça çıkartılıp bunun ortasına ince çubuk yapıştırılır-normal yapıştırıcı ile. Sonra akışkan japon yapıştırıcısından bir damla sürülür ve fazlalık emici bir kağıt havlu ya da selpak yardımıyla emilir, sadece ucuna dokundurmanız yeterlidir ki biraz japon kalsın ve doğa kanunuyla istenilen şekil oluşsun. Umarım işe yarar. Saygılarımla, Düzenleyen clumsy |
|
-Sorumluuu...
|
Mueve
Üye Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2005 Saat 12:38 |
Ellerine sağlık
|
|
Clumsy
Gönderim Zamanı: 29/11/2005 Saat 02:18 |
Tekerlendirdikten sonra inciğini boyayıp bitiriyorum.
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
|
Clumsy
Gönderim Zamanı: 29/11/2005 Saat 12:27 |
onunda bitti, acısıyla ve tatlısıyla.
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
|
Ares
Gönderim Zamanı: 29/11/2005 Saat 12:33 |
Ben olmuş dyecem, Erinç olmamış diyecek, yuvarlanıp gidecez
|
|
Ares
|
Clumsy
Gönderim Zamanı: 29/11/2005 Saat 12:51 |
Hele Erinç abi bi görsün de onu kendi haline bırakırız yuvarlanıp gider yalnız başına, biz de başını ağrıtmayız, he he
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 29/11/2005 Saat 19:32 |
Olmuş, olmuş. Daha ne olsun kardeşim
|
|
Yeminli modelci
|
|
Toughbeard
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
Gönderim Zamanı: 29/11/2005 Saat 21:30 |
72 değil dimi... gelip kırmayayım bacaklarını
Ufuk sordu nasıl yapılır bu diye sen punch seti çıkartmışsın... olum adam ilkel ilkel.... anlamaz ööle şeylerden... uçak acaip olmuş.... ne diyeyim ben gidip uzaktan kumandalılarımla oynayayım, 4. elementten sandalımı yontayım.... |
|
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |