![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
On siparis butonunu simdi actim, PayPal ile siparis verebilirsiniz. Bunlari 28 Subat gunu postalamaya baslayacagim. Yapim kilavuzlari zamaninda gelirse daha once de olabilir.
CD48011 Hobbytime'dan satin almak isteyenlerin bir sure daha beklemesi gerekecek, onlarin eline de Mart sonunda gecmis olur. |
|
![]() |
|
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Bu dekalleri bugun gondermeye basladim; siparis veren arkadaslara tesekkurler. Ilk F-16 setine oldugu gibi buna da hem Turkiye disindan, hem Turkiye'den oldukca ilgi var. Bir sonraki Turk Hava Kuvvetleri dekal setini bir-iki hafta icinde baska bir baslikta duyuracagim.
Düzenleyen KursadA - 28/02/2012 Saat 23:27 |
|
![]() |
|
KursadA
![]() ![]() ![]() |
Bugun ModelingMadness'ta bir inceleme cikti, yakin zamanda ARC'de de yayinlanir. Bu hafta icinde Hobbytime'a ulasacagini saniyorum; ayrica direk benden ya da Caracal Models urunlerini satan herhangi bir yurtdisi dukkandan (Hannants, Sprue Brothers, Aviation Megastore, Lucky Model vb.) alinabilir.
http://www.modelingmadness.com/scotts/decals/caracal/cd48011.htm |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |