![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
TuFFy
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TuFFy
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/10/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen TuFFy - 29/08/2009 Saat 21:05 |
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel çaly?ma olmu?, ellerinize sa?lyk. Hava kayna?ynyzda çok ?irin, tebrik ederim, güzel bir fikir. Çaly?malarynyzyn devamyny dilerim. (Pistole ile çaly?yrken, boya da?ylmasy sorun olmuyor mu?)
Düzenleyen lterlemez - 30/08/2009 Saat 10:29 |
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim yorumunuz için. Aslynda kullandy?ym hava kayna?y sykyntyly tabii, en kysa zamanda bi kompresör edinece?im. Ylk olarak Revell'in ba?langyç seviyevisndeki pistolesini almy?tym.
![]() Fakat onunla hiç olmady ne kadar ayarlarsam ayarlayayym bir türlü olmady sonra internette ara?tyrmaya dalynca son nokta airbrush almam gerekti?ini anladym. Airbrush aldym almasyna bu sefer kompresör almam gerekiyordu ve alana kadar bir çöüm bulmam gerekliydi. Elektrikli pompanyn çok ses çykardy?yny ve çok çabuk ysyndy?yny formlardan ö?renmi?tim. ?imdi kullandy?ymyn ise hava basyncyny sabit tutmady?y için boyanynda sabit da?ylmady?yny ve bununda iyi çözüm olmady?ynyda ö?renmi?tim formlardan. Sonra aklyma revell'in içinden Hava Tüpü'ne takylan vana geldi aklyma ya da ady her ne ise. O hava tüpündeki havanyn çyky?yny dengeledi?i için i?ime yaraca?yny dü?ündüm ondan sonrada nihai olarak hava tüpünün dibine ayakly pompayy ba?lamaya karar verdim :) ?imdilik idare etti ediyorda fakat hem pompala hemde boyamaya çaly? çok zor... |
|
![]() |
|
hilbirtfff
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/11/2009 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
abi youtube da scale model medic isimli adamin videolarina bak tam senin yapmaya calistigin seyler adam ciddi iyi
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk, çok emek vermi?siniz.
![]() Sanyrym modelin sol tarafyndaki lastiklerin yönü do?ru. Sa? tarafy çevirme ?ansynyz var my? |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
zafer
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/07/2008 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Bravo Airbrush ihtiyacinizda yaratmis oldugunuz system icin sizi Tebrik etmek degil size sapka cikarttirir,bu insan fantazisinin sinir tanimadigini bir kez daha ortaya koydu
Selamlar |
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
Bu hafta cok yogundum takip edemedim formu simdi okuyabildim yazdiklarinizi ve bu arada model medic'i arayip buldum haklisin adamlar cok iyi bu konuda daha cok ekmek yemek lazim :)
Orjinalini yazan: hilbirtfff
abi youtube da scale model medic isimli adamin videolarina bak tam senin yapmaya calistigin seyler adam ciddi iyi |
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim Zafer Bey sagolun. Gerci bu dertten de kurtuldum Karakoyden Felix CP-201 model kompresor satin aldim ve ilk soyledigim sey "Dunya Varmis Ohh" dedim. Gercekten cok rahatladim kompresordende memnunum yüzüm güldü yani.
Orjinalini yazan: zafer
Bravo Airbrush ihtiyacinizda yaratmis oldugunuz system icin sizi Tebrik etmek degil size sapka cikarttirir,bu insan fantazisinin sinir tanimadigini bir kez daha ortaya koydu Selamlar |
|
![]() |
|
TuFFy
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Clio172
Elinize sa?lyk, çok emek vermi?siniz. [IMG]http://img29.imageshack.us/img29/8346/48703294.jpg" /> Sanyrym modelin sol tarafyndaki lastiklerin yönü do?ru. Sa? tarafy çevirme ?ansynyz var my? Mesajy daha önce fark edememisim kusura bakmayyn. Fakat haklysynyz siz söyleyince fark ettim bende sa? tarafy sola, sol tarafy sa? takmy?ym. Fakat onlary yapy?tyrdym ama tebrik ederim sizi ve te?ekkür ederim uyarynyzdan dolayy. |
|
![]() |
|
Navyasw
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/02/2012 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk çok güzel olmu?,
bende yeni ba?lamy? sayylyrym ilk dio denememi yapyyorum. Size bir kaç sorum olacak; 1.Taban malzemesini nasyl yaptynyz (kullandy?ynyz malzeme nedir?) 2. Öncelikle astar atmy?synyz.astar boyanyzyn markasy nedir?Fyrça ile atylabilir mi? 3. Eskitmeyi ne ile yaptynyz (kuru boya ve fyrça my?). ?imdiden te?ekkürler. |
|
ASW
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |