Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: Revell 1/32 Apache Kanopi Maskeleme... | |
Yazar | Mesaj |
smartsly
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29/09/2011 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Konu: Revell 1/32 Apache Kanopi Maskeleme... Gönderim Zamanı: 08/03/2012 Saat 17:32 |
Arkada?lar merhaba.Ben yeni üyülerinizdenim. ?uan Revell'in 1/32 Apache modelini in?aa etmeye çaly?yyorum.Modele ba?layaly 2 ayy geçti fakat ?uan daha elle tutulur bir?ey yok ortada.Sebebi ise kanopiyi poyamaya syra geldi?inde bir türlü istedi?im maskelemeyei yapamadym.Bu yüzden de 1 aydyr makete dokundu?um yok.Sizden bu konuda görü? ve önerilerinizi rica ediyorum. Cevap veren herkeze ?imdiden te?kkürler.?unuda belirtmek isterim forumda aramama ra?men bir türlü sorumun cevabyny bulamadym. :) Bu arada orjinal olmasy gereken ye?il rengin tonunda boya tedarik edemedi?imden modeli mat siyah yapyyorum.Haydi hayyrlysy.. :) |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 08/03/2012 Saat 17:41 |
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
smartsly
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29/09/2011 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 08/03/2012 Saat 18:05 |
Çok te?ekkürler.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |