Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: 1/48 & 1/72 Turk Yildizlari dekalleri | |
Yazar | Mesaj |
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Konu: 1/48 & 1/72 Turk Yildizlari dekalleri Gönderim Zamanı: 07/03/2012 Saat 08:46 |
Caracal Models'in bir sonraki Turk Hava Kuvvetleri dekal seti 1/48 ve 1/72 olceklerde Turk Yildizlari akrobasi timini kapsayacak. Uzun zamandir Turk Yildizlari'nin hakettigi kalitede bir dekal seti yapmak istiyordum, 1/48 olcekte Kinetic ve Tanmodel kitleri yakin zamanda piyasada olacagi icin su an uygun bir zaman. Setin tam icerigini birkac gun icinde baskiya gittigi zaman aciklayacagim, ama bircok degisik ucaktan birisini yapmaniza izin verecek bir set olacak.
Mayis ayi basi civarinda hazir olacagini saniyorum. |
|
onurku
Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Gönderim Zamanı: 07/03/2012 Saat 09:23 |
Kür?at çok güzel bir haber. Ben 72 ölçek Türk Yyldyzlary kitini yaparken Airdecal'in setinden maske yapmy?tym. 48 ölçe?i de yapmak istiyorum bu yüzden umarym en kysa sürede hem kitler hem dekal piyasada olur.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |