![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
te?ekkür ederim onur... senin kedi de çok güzel olmu? ;) umarym ben de bu kaliteye yakla?abilirim...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Mithat, merhaba,
Öngördü?ün gibi metal sonrasynda astar üzerine boya daha uygun olacaktyr. Ancak burada bir ?ey iletmem gerekiyor. Yapmy? oldu?um bu eskitme biraz abarty. E tabii bunda en büyük etken benim mantyk çerçevesinde hayalgücümü kullanmam oldu. Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Makedi sonunda bitirebildim.
Yazysyyla site sahibine göndermeden önce birkaç tane foto?raf payla?ayym dedim. Yyi maketler! ![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine sa?lyk çok güzel olmu?. Foto?raflar da çok güzel.
|
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Arkut. Bu modeli Kavala'da yakyndan görmek istiyorum.....mümkünse.
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Feridun, merhaba,
Maketi maalesef birisine hediye amaçly yaptym. Yaryn sabah kendisine takdim edecegim. Ancak Kavala' ya yeni ba?ka maket getirece?im. Olur mu? ;) Onur; foto?raflar konusunda bir ?ey diyemeyece?im ancak sanyrym zylgyt yemezsem sorun yok demektir :))) Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Metin Özrek
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/02/2011 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Müthi?? elinize sa?lyk.Hediye edice?iniz ki?inin nekadar mutlu oluca?y a?ikar.
|
|
![]() |
|
emrerkaplan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk bakmaktan çok keyif aldym
|
|
why so serious
|
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Cok guzel olmus, eskitmeler gayet tatminkar, cok gercekci duruyor.
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut eline koluna sa?lyk...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |