![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/02/2012 Saat 13:24 |
Merhaba,
Uzun bir in?a süreci geçiren ve bir kaç ay önce tamamlanan bu uzun aracy belki ba?ka yerlerde gördünüz, buraya da eklemek istedim . Yapym sürecini ve daha çok foyotu miniafv de bulabilirsiniz. http://miniafv.blogspot.com/2011/10/revell-172-faun-slt50-3-first-chapter.html ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
emrerkaplan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
![]() ![]() ![]() |
Yyi görünüyor elinize sa?lyk.Bi diorama yaky?yr diyorum;)
Düzenleyen emrerkaplan - 19/02/2012 Saat 17:08 |
|
why so serious
|
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler, ön tarafyn yedi?i hataly bir vernik ile boya ve dekallerinde bozulma oldu, dibine girdi?iniz zaman rahatsyz edici bir görünüme sahip.
Diorama kysmyna gelince, aklymda üstüne branda altyna gizlenmi? bir araç kondurmak var, zemin de olabilir hali ile ancak ?effaf muhafaza kutusuna koydum, en fazla kutu zemini üzerinde bir?eyler yapylabilir. Ama ne zaman yapylyr bilinmez :) |
|
![]() |
|
stuka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Erhan ellerine sa?lyk. Güzel bi çaly?ma . Evet dekallerde hafif bi problem olmu?. Renkler de tam oturmu?.
|
|
![]() |
|
Veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/04/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() |
Erhan bey,ellerinize,emeklerinize sa?lyk.Ufak aksilikler ya?amanyza ra?men gayet ba?aryly olmu?.
|
|
![]() |
|
cemavci
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
1:72 ölçek oldu?una inanmak zor.
Ellerinize sa?lyk. Bu arada araç kaç parçadan olu?uyor? |
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim hepinize,
Tahir boya olarak Revell (bronz green) ve Vallejo (di?erleri) akrilikleri kullandym. Ylginç olany Vallejo bronz green ile Revell'în ayny isimli boyasy ton farkyna sahip ve Revell daha gerçekçi. Küçük aksilikler de olsa aslynda yapym süreci zevk veren bir kit, tabiki uzun uzun zaman ayyrmak gerekiyor. Bu da tezgahta uzun süre bekleyen kitin kazalara kurban gitmesi olasyly?yny artyryyor. Uzun demi?ken, kitin parça sayysy konusunda net bir bir ?ey söyleyemiyorum saymak çok akyl kary de?ildi, ama bu ölçekte bitmi? hali 25 cm nin üzerinde ve müthi? alt takym detaylary var. |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Erhan abi ta?yyycy kysmy bo? kalmayacak sanyrym güzel bir Araç koyarsyn.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk, 1 72 si 35 den güzel gibi, fennek'i merak ettim çok.
|
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler, PZ 2000 i de yapmy?tym ama Fennek duruyor olmaly, ama attym da kutusunu nereye syky?tyrdym acaba :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |