![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26/02/2012 Saat 14:39 |
Eski foto?raflary kary?tyryken elime geçti. Bakyn bakalym kimleri göreceksiniz.
![]() |
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Yyl kaç? Çok ya?lanmy?yz be... :P
|
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Ne yazyk ki yylyny kaydetmemi?im. 90'laryn son yarysy olmaly.
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar, resmin solunda bacak bacak ustune atmis kisi kim acaba? Ortaokul/lise'den birisine benzettim, ismi Tayfun'du (soyad ?) ancak Eskisehir'deydik. Hayal meyal maketlerle ilgilendigini hatirliyorum. Acaba o mu diye merak ettim.
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Tayfun Yardym;
Sene 2003 civary olabilir, temiz 10 sene olmu?, nerden nereye.. Güzel foto?raf, te?ekkürler.. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Evet, Tayfun Yardim. Tesekkurler hatirlatma icin. Halen aktif mi maket camiasinda?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |