![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/01/2012 Saat 19:16 |
Su anda cizimlerini revize ettigim(*) ikinci Caracal Turk F-16 dekal seti icin ufak bir yardima ihtiyacim var.
Bildiginiz gibi 143. Filo ('Oncel Filo') birinci sette islenmisti, ancak bu filo Agustos-Eylul 2011 doneminde yeni bir kuyruk tasarimi kullanmaya baslamis gibi gorunuyor. Bu tasarim filonun Agustos'da Slovakya'daki bir etkinlige gonderdigi ucaklarda gorulebilir: 86-0069 Ayni sekilde 141. Filo'nun da yeni bir tasarim kullandigini duydum. Bunlar hakkinda fotograf saglayabilecek arkadaslar benimle temasa gecerse sevinirim; bunlari da bir sekilde ikinci sete eklemek istiyorum. (*): Bu arada su ana kadar cikan, Turk isaretleri icersin-icermesin butun Caracal Models dekallerindeki ve yapim kilavuzlarindaki her seyi benim tek basima cizdigimi belirteyim. Zaten yeni projeler bu yuzden zaman aliyor. Düzenleyen KursadA - 11/01/2012 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Forum uyelerimizden birisinin degerli cabalari sonucu 143. Filo'nun yeni tip amblemi ile ilgili verilere ulasabildim ve bu filoya ait bir F-16C (86-0069) ve bir F-16D (86-0192) ikinci F-16 setine dahil olacaklar.
![]() |
|
![]() |
|
omer erkmen
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/05/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
![]() ![]() ![]() |
Kursat Bey, bana bir mail atarsaniz 143 un orjinal cizimleri size ulastirayim, ayrica bu ikinci seti ne zamana tamamlamayi dusunuyorsunuz? eger bahari bulacaksa acele etmeyin 91 ve 92 de yenilenecek:-)
Omer ERKMEN [email protected] |
|
![]() |
|
omer erkmen
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/05/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada 41 in calismalari halen devam ediyor, yeni cikan PO IV ucaklari icin uzerinde calisiliyor....
Omer ERKMEN |
|
![]() |
|
KursadA
![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler Omer Bey, ikinci seti Mart icinde tamamlayip baskiya gondermeyi dusunuyorum. Bir aksilik cikip bahara kalsa bile sayfada yeni filo amblemlerine de yer de kalmadi gibi; artik baska bir sette islerim yeni amblemleri.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |