![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Veli A?abey, neredesin yahu?
Eserindeki son durum nedir? Merakta byraktyn, bizleri..... Saygylarymla. |
|
![]() |
|
Veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/04/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() |
De?erli arkada?ym,buralardayym da,yakla?yk 3,5 ay önce ufak bir kaza geçirdim.Y?e giderken dü?tüm.Sol omuzda %40 kayyp oldu.Parmaklaryma a?ry vuruyor.Fizik tedavi yeni bitti,ama 1.5 yyl tam iyile?mesi sürermi?.Bu aralar bu güzel modeli rafa kaldyrdym.Ama yava? yava? daha az parçaly yarym modellere ba?lyyorum.Sevgilerimle.
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Büyük geçmi? olsun
|
|
AFV Matadoru
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Çok çok geçmi? olsun, Allah ?ifalar versin..
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Geçmi? olsun Veli abi, haberim olmady.
Acil ?ifalar dilerim. |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Sevgi ablama selamlarymy iletiver Veli abi.
|
|
![]() |
|
Veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/04/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() |
De?erli arkada?larym,güzel temennileriniz için çok te?ekkürler.Saygy ve sevgilerimle.
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Geçmi? olsun!
Dile?im en kysa zamanda ya?amys oldu?unuz bu olumsuzlu?u atlatyp eskisinden daha iyi bir sa?ly?a kavu?manyz. Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
emrerkaplan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
![]() ![]() ![]() |
Geçmi? olsun.Sa?lyk ve mutluluk dilerim
|
|
why so serious
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Arkut bey iyi dilekleriniz için çok te?ekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Emre bey çok te?ekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.BARKIN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/08/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 264 |
![]() ![]() ![]() |
Geçmi? olsun, medikal yardym gerektiren bir durum olursa lütfen haber verin.
|
|
mediiiiiic!
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Barkyn bey ilginize te?ekkürler.
|
|
![]() |
|
eko67
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/01/2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
geçmi? olsun acil ?ifalar . motor blo?undaki kablolamayy nasyl yapyyorsun veli abi ?
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Ekrem te?ekkürler.Kablolama yapmadan yapty?ym modelin gerçe?inin motor detaylaryny internetten veya dergilerden vb.inceliyorum.Daha sonra elektrik kablolaryndan(modelin ölçe?ine göre çe?itli kalynlyklardan) içlerinde ki kablolary çykararak veya çykarmadan,ayryca çe?itli kalynlyklarda bakyr teller kullanarak yapyyorum.
|
|
![]() |
|
eko67
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/01/2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
çok te?ekkürler veli abi , çyrpyndym resmen ö?renmek için insan yerine koyup bi siz cevap verdiniz . tekrardan geçmi? olsun , acil ?ifalar
|
|
![]() |
|
Veli
![]() ![]() ![]() |
Rica ederim Ekrem yardymcy olabildimse ne mutlu.Daha önceden de bana sormu?sun ben atlamy?ym.Arkada?larda görmemi?lerdir,yoksa yardym ederlerdi.Motor üzerinde ve ?asilerdeki kablolamalarda çe?itli kalynlyklarda bakyr telleri kullanmany öneririm,çünkü çok rahat ?ekil verile biliyor.Yalnyz üzerini boyayacaksyn.Takyldy?ynda yardyma hazyrym.Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |