![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/01/2012 Saat 23:29 |
mevcut macun ve zympara i?lerimin arasyna biraz eli yüzü düzgün bir kit girsin istedim. kura çektim bu çykty...
![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
bu hafta hiç dokunamadym maketlere. dün ve bu sabahki mesaiden sonrasy böyle...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
uzun zamanda, ara ara ilgilenebildi?im maket bu durumda ?u an itibariyle. kendisi alclad konusunda bana bir kysym tecrübe katty. misal yüksek basynçta atty?ynyzda havada kuruyup yüzeye yapy?tyktan sonra pütür pütür olmasy ve buna mukabil zymparalayyp tekrar, bu sefer dü?ük basynçta atmak gereklili?ini kavramak! decal konusu ise ayry bir durum. çok güzel gözükse de gayet sert ve detaylaryn üstünde mu?amba kyvamynda durmalary beni benden aldy. neyse efendim yakyt depolarynyn takylmasy, vernik ve hafif eskitme hariç durum bu...
![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Alclad sonrasy ne tür bir vernik kullandynyz? |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
tamiya x-22 kullandym...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Can GYRGYN
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk çok güzel bir maket olmu?. ;)
|
|
Can Girgin / Antalya
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |